shadow

Και να ήταν μόνο αυτή η δικογραφία που έχει θαφτεί……

Υπάρχουν δικογραφίες για παραδικαστικό, κυρία Γκιουτζαμάνη, που έχουν χαντακωθεί στα συρτάρια;

Τα σκάνδαλα του Κωπηλατοδρομίου και της αγοράς απορριμματοφόρων, κυρία Γκουτζαμάνη μου, σε ποιών εισαγγελέων και ανακριτών βρίσκονται;;

Ρε έχετε καταλάβει τι θα γίνει έτσι και ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός;

Βλέπω λαιμούς με πέρλες χωρίς κεφάλια… και άδεια σώβρακα…. τόση θα είναι η οργή του…

 

Πόπη Σουφλή

Νέο σκάνδαλο επιόρκων: Η Κουτζαμάνη έθαψε δικογραφία για τον χρηματισμό Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη!

 

Σημεία και τέρατα τα οποία επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τις υπόγειες διασυνδέσεις της Χούντας Σαμαρά με συγκεκριμένους υψηλόβαθμους κύκλους της δικαστικής εξουσίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την αντεθνική κυβέρνηση, τις παράνομες μεθοδεύσεις και τις αντισυνταγματικές της πρακτικές.

 

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Αθηνών κατόπιν έρευνας στο γραφείο του προφυλακισμένου επιχειρηματία Πάλλη, κατέσχεσε έγγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες περιγράφεται από τον ίδιο τον επιχειρηματία ο τρόπος με τον οποίο χρημάτισε τον τότε βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ώστε ο τελευταίος να καταθέσει στη Βουλή ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, χτυπώντας ανταγωνιστή του Πάλλη. Μάλιστα τα όσα καταμαρτυρούν οι χειρόγραφες σημειώσεις που κατασχέθηκαν, επιβεβαιώθηκαν και από μάρτυρες οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν!

Η Εισαγγελία Αθηνών προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας κατά του Γ. Μιχελάκη, δικογραφία την οποία απέστειλε όπως ο νόμος ορίζει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ήτοι στην Κουτζαμάνη. Η Κουτζαμάνη όφειλε να στείλει τη δικογραφία στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Αθανασίου) προκειμένου από εκεί να διαβιβαστεί στη Βουλή με το αίτημα της άρσης ασυλίας του Μιχελάκη, καθώς το αδίκημα έλαβε χώρα όταν ο τελευταίος δεν ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά βουλευτής της ΝΔ.

Χρήσιμα links

Κι ενώ οι δικογραφίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σχηματίζονταν και αποστέλλονταν στη Βουλή σε χρόνο εξπρές, η δικογραφία κατά Μιχελάκη φέρεται να φεύγει από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τον Δεκέμβριο, δίχως μέχρι τις 3 Απριλίου του 2014, η συγκεκριμένη δικογραφία να έχει φθάσει στη Βουλή! Δηλαδή, είναι προφανές πως υφίσταται μια περίεργη -τουλάχιστον- καθυστέρηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καθυστέρηση την οποία ανέχεται η συντοπίτισσα του υπουργού Αθανασίου, Κουτζαμάνη.

Μάλιστα καθώς περιγράφουν δημοσιογραφικές πηγές, ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης διαρρέει πως τα στοιχεία της εις βάρος του δικογραφίας δεν είναι ισχυρά. Το ερώτημα όμως το οποίο συνεπακόλουθα εγείρεται, είναι πως γνωρίζει ο υπουργός στοιχεία της δικογραφίας από την στιγμή κατά την οποία δεν έχει ακόμη ασκηθεί δίωξη εναντίον του;

Αποδεικνύεται περίτρανα, πως συγκεκριμένοι κύκλοι της δικαστικής εξουσίας βρίσκονται σε συνεχή, προνομιακή επαφή με τα στελέχη της Χούντας Σαμαρά, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα και αφήνοντας στο απυρόβλητο στελέχη της ΝΔ για τα οποία προκύπτουν σαφέστατα στοιχεία έκνομων ενεργειών.

Μετά την ομολογία Μπαλτάκου για την άμεση παρέμβαση Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια σε συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου οι τελευταίοι να προφυλακίσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και βουλευτές του Κινήματος (ενώ σήμερα απειλούν να προφυλακίσουν δίχως στοιχεία και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος), η υπόθεση του χρηματισμού Μιχελάκη από τον επιχειρηματία Πάλλη και η μη αποστολή της δικογραφίας στην Βουλή, καταδεικνύει πως επίορκοι δικαστικοί έχουν καταστρατηγήσει τους Νόμους και το Σύνταγμα κατ’ απαίτηση της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επί της ωμής, παράνομης και αντισυνταγματικής παρέμβασης του Σαμαρά και των υπουργών του, η οποία καταστρατηγεί και εκμηδενίζει την σαφή κατά το Σύνταγμα, διάκριση των εξουσιών.

attikanea

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>