Μην Χάσετε

shadow

Αυτό που συνέβη στις 28 Μαρτίου, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, στα προάστια του Καΐρου είναι φρικαλέο! , Στην περιοχή ξέσπασαν ταραχές και διαδηλωτές που ανήκαν στην “Μουσουλμανική Αδελφότητα” (της οποίας το έργο πρόσφατα απαγορεύτηκε στην Αίγυπτο, και 529 οπαδοί της καταδικάστηκαν σε θάνατο) επιτέθηκαν σε Κοπτική εκκλησία της Παναγίας και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Όλα συνέβησαν μετά την προσευχή της Παρασκευής. Πυρπόλησαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στην εκκλησία και πυροβόλησαν προς το ναό. Αποτέλεσμα; Σκοτώθηκαν πέντε άτομα (μεταξύ των οποίων και ένα παιδί), αλλά η Μαρία Sameh υπέστη κάτι χειρότερο. Μαρτύρησε για τον ιερό Σταυρό. Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή γυναίκα (ήταν μόλις 25 ετών), σταμάτησε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της εκκλησίας,καθώς έφερε τα φάρμακα για τους ηλικιωμένους. Στο καθρέφτη στο αυτοκίνητο κρεμόταν ο σταυρός της. Οι αλλόφρονες μουσουλμάνοι ανέβηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου και άρχισαν να πηδάνε χωρίς να αφήνουν τη Μαίρη να φύγει, λέει η Washington Times.

Χρήσιμα links

Στη συνέχεια, όταν η οροφή όντως έπεσε μέσα στην καμπίνα, κι ενώ η Μαίρη ίσα που ανέπνεε την έσυραν έξω και συνέχισαν να κακοποιούν την ετοιμοθάνατη γυναίκα, χτυπώντας την, και σέρνοντας την από τα μαλλιά. Όταν πέθανε, κάηκε από τους αλλόφρονες δολοφόνους μαζί με το σταυρό στο αυτοκίνητό της.

agioritikovima.gr

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>