Μην Χάσετε

shadow

Η αρχή ενός κοσμικού φαινομένου, το οποίο κάποιοι χριστιανοί έχουν συνδέσει με το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, θα σημειωθεί την εβδομάδα που διανύουμε!

Και αυτό δεν είναι άλλο από το «Tetrad» ή αλλιώς την εμφάνιση των τεσσάρων «ματωμένων» φεγγαριών, η οποία – σύμφωνα με τους ειδικούς – αποτελεί προάγγελο εξαιρετικά σημαντικών γεγονότων!

«Δεν είναι απλά επινόηση κάποιας θρησκείας», τόνισε ο πάστορας John Magee, ο οποίος έχει γράψει και βιβλίο για το θέμα αυτό.

Από την άλλη, η NASA επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει σημειωθεί μόλις τρεις φορές σε περισσότερα από 500 χρόνια.

Σε κάθε μία, ωστόσο, από αυτές τις περιπτώσεις, συνέβη ένα πολύ σημαντικό θρησκευτικό γεγονός…

Την πρώτη φορά, το 1493, εκδιώχθηκαν οι Εβραίοι από την καθολική ισπανική Ιερά Εξέταση, τη δεύτερη, το 1949, δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ έπειτα από χρόνια αντιπαράθεσης και πάλης, ενώ την τρίτη και τελευταία, το 1967, σημειώθηκε ο πόλεμος έξι ημερών μεταξύ τριών χωρών της Μέσης Ανατολής (Συρίας, Αιγύπτου, Ιορδανίας) και του Ισραήλ.

Η εμφάνιση της πρώτης από τις τέσσερις «ματωμένες» σεληνιακές εκλείψεις, συνοδευόμενη από έξι πανσέληνους, θα σημειωθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ το φαινόμενο θα κορυφωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου του επόμενου έτους.

Ένας εκπρόσωπος της NASA, πάντως, σημείωσε: «Αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη του έτους, εξαιρετικά ορατή για τους παρατηρητές του δυτικού ημισφαιρίου. Θα παρουσιαστεί στον ανερχόμενο κόμβο της σεληνιακής τροχιάς στην Παρθένο. Αυτή είναι η πρώτη από τις τέσσερις συνεχόμενες συνολικές εκλείψεις το 2014 και το 2015, μια σειρά γνωστή ως Τετράδα».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη Βίβλο, η «Τετράδα» ενδέχεται να σηματοδοτήσει ακόμα και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

«Ο Ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα. Τότε θα έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου», αναφέρεται στην προφητεία του Ιωήλ στο εδάφιο 2.31.

apocalypsejohn

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Comments

 1. Anonymous    

  Το “φαινόμενο” αφορά αποκλειστικά τους εβραίους. Συσχετίζεται με τις κυριότερες θρησκευτικές τους γιορτές ( Πάσχα και σκηνοπηγία) και τις, τυχόν, ολικές εκλείψεις της σελήνης που γίνονται τότε (δηλαδή μόνο τον Απρίλιο και το Οκτώβριο).
  Η σελήνη στις ολικές εκλείψεις περνάει διαδοχικά από το φως του ήλιου στην παρασκιά, στην κύρια σκιά της γης, πάλι στην παρασκιά και μετά στο φως του ήλιου, φωτίζεται με ένα αμυδρό, κεραμιδί χρώματος, φως (σαν …αίμα).
  Οι εβραίοι πιστεύουν ότι οι συμπτώσεις αυτές με τις γιορτές του ηλιοσεληνιακού θρησκευτικού τους ημερολογίου ( που είναι πάντα Απρίλιο (Πάσχα) και Οκτώβριο (Σκηνοπηγία) “προφητεύουν” συνταρακτικά γι αυτούς γεγονότα.
  Στα τελευταία 100 χρόνια τέτοια ζευγάρια εκλείψεων ήταν! 1930-31, 1948-49, 1967-68, 1986-87 και 2014-15. Οι επόμενες ολικές σεληνικές εκλείψεις που θα γίνουν Απρίλιο και Μάιο είναι το 2032 και 2033.
  Όλα τα άλλα είναι φτηνή φιλολογία χωρίς σημασία για τους άλλους λαούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>