Έτοιμος να διαφύγει στο εξωτερικό ο Βενιζέλος


Γράφει ο pitsirikos

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φήμες πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση –αφού το ΠΑΣΟΚ θα γνωρίσει τη συντριβή στις ευρωεκλογές- και ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει τη Δικαιοσύνη.


 

Μετά το δημοσίευμα των Financial Times για τον ρόλο του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου, λάκισαν και οι τελευταίοι πασόκοι γιατί κατάλαβαν πως πλησιάζει η ώρα που θα πέσει πολύ ξύλο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως –όπως έγινε και μετά τις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011- το πρόσωπο που τον επηρέασε στην απόφασή του να διαφύγει στο εξωτερικό δεν ήταν ο Μπαρόζο αλλά η κόρη του.

Χρήσιμα links

Η κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου του έστειλε προχτές ένα e-mail που έλεγε «Μπαμπά, ό,τι είναι να κάνεις, κάν’ το τώρα».

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να διαφύγει στο εξωτερικό έπαιξε και η αλλοδαπή παραδουλεύτρα του που του είπε «Κυρ Βαγγέλη, θα μπορούσατε να μου πληρώσετε πέντε μήνες μπροστά, μη σας χώσουν στη φυλακή και μείνω απλήρωτη;».

 


 

anti-neotaxites.blogspot.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Έτοιμος να διαφύγει στο εξωτερικό ο Βενιζέλος

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>