Μην Χάσετε

shadow

Πανικός σε Κίεβο και Βρυξέλλες από τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα


Πανικόβλητη η ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου από την ενθουσιώδη συμμετοχή των πολιτών της ανατολικής Ουκρανίας στο δημοψήφισμα για την αυτονομία των δύο ρωσόφωνων περιοχών, μιλά για απόπειρα συγκάλυψης εγκλημάτων (σε ποια αλήθεια αναφέρεται, εμείς μέχρι στιγμής έχουμε δει αποκλειστικά και μόνο Ουκρανούς ναζί να δολοφονούν άοπλους πολίτες, να τους καίνε ζωντανούς, να διαδίδουν τη φρίκη και το μίσος).

«Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία εκστρατεία ενημέρωσης για τη συγκάλυψη εγκλημάτων. Κανένας δεν αποκαλεί δημοψήφισμα αυτό που διενεργείται στο Ντονέτσκ και το Λουγκάντσκ», δήλωσε ως τραγική φιγούρα ο Σεργκέι Πασίνσκι, διευθυντής του γραφείου του ακροδεξιού μεταβατικού, για πολλούς παράνομου, Ουκρανού «προέδρου».

Υπενθυμίζουμε ότι περισσότεροι από επτά εκατομμύρια ρωσόφωνοι Ουκρανοί πολίτες στις ανατολικές περιοχές της χώρας καλούνται σήμερα να ψηφίσουν σε δυο πανομοιότυπα δημοψηφίσματα που διοργανώνουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές στις επαρχίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάντσκ.

Μέσω αυτών των δημοψηφισμάτων οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για την τύχη των περιοχών τους, αν θα προχωρήσουν σε κινήσεις ανεξαρτησίας ή θα συνεχίσουν να είναι τμήματα της Ουκρανίας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βλέπετε τη μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων που αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες ΜΜΕ:

Χρήσιμα links

 

πανικος , κιεβο , βρυξελλες , απο , τη , συμμετοχη , στο , δημοψηφισμα,  ουκρανια , ντονετσκ , νεα , ειδησεις2

 

πανικος , κιεβο , βρυξελλες , απο , τη , συμμετοχη , στο , δημοψηφισμα,  ουκρανια , ντονετσκ , νεα , ειδησεις3

 

πανικος , κιεβο , βρυξελλες , απο , τη , συμμετοχη , στο , δημοψηφισμα,  ουκρανια , ντονετσκ , νεα , ειδησεις4


 

tribune.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Πανικός σε Κίεβο και Βρυξέλλες από τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>