Είμαι ο Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος και Εσύ θα είσαι ο δίαυλος επικοινωνίας μου από εδώ και πέρα με ανθρώπους που θέλουν να έχουν γνώση πάνω στην Εναλλακτική Ενημέρωση .

Στις δικές σου σελίδες θα παραθέττω τις έρευνες μου πάνω στην συνωμοσιολογία και την φλέγουσα ενημερότητα που έχει να κάνει με την Ελλάδα μας αλλά και με τον υπόλοιπο κόσμο .

Πολεμικό μου ημερολόγιο μαζί θα περνάμε τα βράδια μας πλέον … Κοίταξε να είσαι φιλικό με τους επισκέπτες μας και πάντοτε να προσπαθείς να τους γεμίσεις τη γνώση εκείνη που τα κανάλια και τα σχολεία εκρυψαν επιμελώς …

Ξέρω , Γνώρίζω από τώρα οτι θα έρθουν κάποιες στιγμές που θα υπερβάλλω . Να με συγχωρήσεις όμως διότι τέτοιο είναι το πάθος μου για την συνωμοσιολογία και την ανακάλυψη κρυμμένων μυστικών .

Χρήσιμα links

Εσύ να αισθάνεσαι σαν ένα Conspiracy Tank, δηλαδή μια δεξαμενή Συνωμοσιολογίας στην οποία ο κάθε επισκέπτης θα μπαίνει και θα αντλεί την πληροφορία που χρειάζεται για να ενώσει το παζλ της δικής του αναζήτησης.

Πολεμικό μου ημερολόγιο , έχουμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων , αλλά έχουμε συνοδοιπόρους άξιους και πάντοτε πρώτους στις επάλξεις.

Το όνομα Αυτών … ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτός να είναι ο σκοπός σου

Αυτή είναι η αποστολή σου

Τα υπόλοιπα άστα σε εμένα και στους αγαπημένους σου επισκέπτες …

Άρης ιχθύς Συνωμοσιολόγος :

Είμαι ακόμα εδώ , σου υπόσχομαι πως τώρα έρχονται τα καλύτερα .

Χρήσιμα links