polemiko imerologio oukraniki krisi syria Boeing 777
28 Μαρτίου 2014

Ανήσυχος ο Ομπάμα απευθύνει έκκληση στη Ρωσία να αποσύρει το στρατό από τα σύνορα!!!

Η Δύση προκάλεσε την τύχη της αλλά και την οργή της Μόσχας και τώρα απλά τρέχει να διασώσει ότι μπορεί! Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα απηύθυνε έκκληση στη Ρωσία να αποσύρει τον στρατό της!

Συγκεκριμένα, ο Μ.Ομπάμα, δήλωσε σήμερα ότι η συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία στην οποία έχει προχωρήσει η Ρωσία ξεπερνά το συνηθισμένο και κάλεσε την Μόσχα να αποσύρει τον στρατό της και να αρχίσει συνομιλίες με το Κίεβο για να αποκλιμακωθεί η ένταση. «Βλέπετε ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών δυνάμεων να συγκεντρώνονται κατά μήκος των συνόρων υπό το πρόσχημα των στρατιωτικών ασκήσεων», δήλωσε ο Ομπάμα στην εκπομπή This Morning του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS στην πόλη του Βατικανού. «Αλλά αυτές οι κινήσεις δεν είναι κάτι που θα έκανε η Ρωσία φυσιολογικά».

Ο Ομπάμα σημείωσε ότι οι κινήσεις αυτές των ρωσικών στρατευμάτων μπορεί να αποτελούν απλώς μια προσπάθεια εκφοβισμού της νέας κυβέρνησης στο Κίεβο από μέρους του Κρεμλίνου, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προοιωνίζονται νέες ρωσικές στρατιωτικές ενέργειες. Οι Ρώσοι «μπορεί να έχουν κι άλλα σχέδια», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικo Ημερολoγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr