Μην Χάσετε

shadow

Σε κόλαση μετατράπηκε χθες το Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπου τέσσερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της σκοτώθηκαν και περίπου 30 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια νέων μαχών.

Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι όμως η μαρτυρία δημοσιογράφου του πρακτορείου Russia Today που βρίσκεται στην πόλη, η οποία επισκέφτηκε την οικογένεια μιας 30χρονης γυναίκας που έπεσε χθες νεκρή στο μπαλκόνι της από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή.

Η δημοσιογράφος έφτασε στο διαμέρισμα λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία. Αμέσως είδε μια «λίμνη» αίματος στο πάτωμα του μπαλκονιού.

slaviansk , oukrania , theloun , mono , aima , marturia2

Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στον έκτο όροφο ενός συγκροτήματός διαμερισμάτων, βρίσκεται μακριά από την περιοχή όπου λαμβάνουν χώρα οι βίαιες συγκρούσεις, με τους συγγενείς της να προσπαθούν τώρα να καταλάβουν πώς και γιατί η νεαρή γυναίκα χτυπήθηκε.

Χρήσιμα links

Ωστόσο, το νοσοκομείο του Σλαβιάνσκ επιβεβαίωσε ότι μία σφαίρα στο κεφάλι ήταν αυτή που σκότωσε τη 30χρονη η οποία εργαζόταν ως υπεύθυνη τμήματος σε κολέγιο στην πόλη.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η άτυχη Ιρίνα δεν είχε λάβει ποτέ μέρος σε επεισόδια ή ακόμη και σε διαδηλώσεις. Ωστόσο, όταν χθες το μεσημέρι βγήκε στο μπαλκόνι της, περιμένοντας τον άντρα της να επιστρέψει σπίτι ένας σκοπευτής έβαλε στόχο της ζωή της.

Οι γείτονες της Ιρίνα αποκάλυψαν στη δημοσιογράφο ότι το μόνο που άκουσαν ήταν ένας σύντομος ήχος ο οποίος προήλθε από τα δέντρα που βρίσκονται απέναντι από το διαμέρισμα. Η οικογένεια της γυναίκας δηλώνει σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

hellasforce.com

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>