Μην Χάσετε

shadow

Την τελευταία στιγμή διασώθηκαν 13 Σύροι λαθρομετανάστες από δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαιναν για να διασχίσουν τον ποταμό Έβρο, και να περάσουν στην Ελλάδα, κόλλησε σε θάμνους του ποταμού.

Όταν διαπίστωσαν ότι η λέμβος τρύπησε και άρχισε και γεμίζει νερά απευθύνθηκαν για βοήθεια με κινητό στον τριψήφιο αριθμό της γραμμής της Στρατοχωροφυλακής του Ουζούνκιοπρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας Aksam στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα άντρες της Στρατοχωροφυλακής, μαζί με ομάδες διάσωσης, οι οποίοι εντόπισαν το ακριβές σημείο, που βρίσκονταν οι λαθρομετανάστες, με τη βοήθεια του σήματος του κινητού.

Χρήσιμα links

Αυτό που δεν μας λέει η τουρκική εφημερίδα είναι πως πέρασαν από τα φυλάκιά της – και τα φυλάκια του Τουρκικού Στρατού – οι λαθρομετανάστες. Επίσης πως είχαν μαζί τους τον τριψήφιο αριθμό της τοπικής Στρατοχωροφυλακής.

Σαν να έπαιρναν τους ”συνεργάτες” τους ήταν…

hellas-now.com

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>