Μην Χάσετε

shadow

Για πολλούς η άποψη του οτι μπορεί κάποιος να περάσει υποσυνείδητα μηνύματα μέσω ενός τραγούδιού φαντάζει τρελή, ωστόσο η πραγματικότιτα διαφέρει κατά πολύ από τις απόψεις μας και την αντίληψή μας .

Η “τεχνογνωσία” υπάρχει και είναι καλά φυλαγμένη από την μουσική βιομηχανία και ενδεχομένως ακόμη και ο ίδιος ο τραγουδιστής πολλές φορές , να μην μπορεί ή να μην γνωρίζει σε τί συντελλεί κατά την στιγμή της ηχογράφησης .

Πιθανόν το παρακάτω βίντεο να μην μπορέσουν να το αντιληφθουν όλοι όσοι το δούν παρά μόνο όσοι έχουν σε επαγρύπνηση τους αισθητήρες εκείνους που χρειάζονται για να αντιληφθούν τον υποσυνείδητο προγραμματισμό.

Χρήσιμα links

Όλοι μας θα το ακούσουμε μα κάποιοι θα το απορρίψουν σαν μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας διότι έχουν “προγραμματιστεί” να μην πιστεύουν στα αυτιά και τα μάτια τους αλλά να απορρίπτουν ότι δεν είναι κοινώς αποδεκτό και “political correct”

Η συμβουλή μου σε αυτούς είναι να ακούσουν ΚΑΙ με τα αυτιά της ψυχής τους .

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Τώρα μπορείς να σκαλίξεις πιό βαθιά και να φτάσεις πιό μέσα στην κουνελότρυπα τους.

Δές κι αυτό : Η μαριονέτα των Ιλλουμινάτι Katy Perry κάνει δαιμονική επίκληση στον Σατανά στο νέο της τραγούδι Dark Horse

Πολεμικό Ημερολόγιο

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα … Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Comments

  1. VorAs    

    ΚΑΝΑ 2 ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΟΣ ΕΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>