polemiko imerologio oukraniki krisi syria
12 Μαρτίου 2014

Νευρικές αντιδράσεις σε Δύση και Ισλάμ από την ενότητα των Ορθόδοξων λαών…

ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Αδύνατον να ελεγχθεί είναι πλέον το αίσθημα των Ορθόδοξων λαών απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις. Η ενότητα που πήγασε από την βάση του συλλογικού ασυνείδητου με αφορμή την σφαγή των ελληνορθόδοξων της Συρίας από τους ισλαμιστές παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Η προπαγάνδα των γερμανοκρατούμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και των αμερικάνικων μέσων που ελέγχονται από ισλαμικό χρήμα παίζει το τελευταίο της χαρτί κρύβοντας της θηριωδίες σε Συρία και Ουκρανία.

Η παλλινόρθωση του ναζισμού και της παραδοσιακής συμμαχίας του με τον ισλαμισμό έπρεπε να κρατήσει το μοναδικό αντίδοτο της ανθρωπότητας, την Ελληνική κληρονομιά που πέρασε από το Βυζάντιο μέσα στην Πανορθόδοξη σιωπηλή αυτοκρατορία.

Οι διαχρονικές προσπάθειες του απάνθρωπου καθεστώτος να σπάσουν τους Ορθόδοξους λαούς με ταμπέλες όπως Κομμουνιστές – Καπιταλιστές, η αηδιαστική προπαγάνδα που έκανε τους Έλληνες να αποκαλούν τους ομόδοξους Ρώσους, Σέρβους κλπ ως «κουμμούνια» και στον αντίποδα να αποκαλούνται «ιμπεριαλιστές» καταρρέει σε παγκόσμια κλίμακα.

Μάταια οι ελληνόφωνοι ενημερωτές προσπαθούν να ανακόψουν το ρεύμα με ψυχροπολεμικά τσιτάτα. Η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν η Πανορθόδοξη κληρονομιά υποτάσσεται, έρχεται η θηριωδία.

Από τους Τσέτες του Κεμάλ μέχρι τα ναζιστικά τάγματα Ούννων και ισλαμιστών, οι Ορθόδοξοι λαοί ήταν ο πρώτος στόχος. Μόνο οι ελληνορθόδοξες κοινωνίες εξασφάλισαν κοινωνική δικαιοσύνη, σεβασμό και δικαιώματα για τον αδύνατο.

Τώρα, από την οικογένεια στην γειτονιά, από την πόλη στο έθνος και από την Κρήτη, την Δαμασκό μέχρι την Σιβηρία, ακούγεται μόνο μία ιαχή:

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικo Ημερολoγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr