Μην Χάσετε

shadow

Με ένα αβγό στο κεφάλι «καλωσόρισε» τον ευρωσκεπτικιστή, Νάιτζελ Φάρατζ, υποστηρικτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο Νότιγχαμ της Βρετανίας. Επειδή φάινεται ο Νάιτζελ Φάρατζ δεν μπορέι να αντιμετωπισθεί με συμβατικές μεθόδους εχει ξεκινήσει σωρέια επιθέσεων εναντίον του από “διαδηλωτές” που όλως τυχαίως βρίσκονται κοντά του στη “σωστή” στιγμή.


Ο αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party -UKIP), μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το κτίριο όπου είχε προγραμματιστεί μια συγκέντρωση υποψηφίων του κόμματός του για τις ευρωεκλογές, όταν ένας διαδηλωτής έβγαλε από την τσέπη του ένα αβγό και το πέταξε στον Φάρατζ.

Χρήσιμα links

Ο άντρας κρατούσε επίσης ένα πλακάτ το οποίο έγραφε: «UKIP, θλιβεροί, φοβισμένοι γέροι».

Πάντως, ο διαδηλωτής συνελήφθη από αστυνομικούς οι οποίο τον απομάκρυναν αμέσως από το σημείο της επίθεσης, ενώ ο Φάρατζ συνέχισε αν και λερωμένος την πορεία του.


Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>