Μην Χάσετε

shadow

Θέλουν ρομπότ για ερωτικό σύντροφο! Αυτός είναι ο πολιτισμός των Ευρωπαίων;


To Daily Beast και το Huffington Post αναφέρουν σε άρθρα τους ότι ένας στους πέντε Βρετανούς θα έκανε sex με ένα robot αν του δινόταν η ευκαιρία.

Σε έρευνα του Πανεπιστημίου του Middlesex ερωτήθηκαν 2000 άτομα. Το 46% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι θα έκανε σχέση με ένα sexbot και ότι η τεχνολογία προχωράει με τέτοιους ρυθμούς που στο τέλος τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους στρατιώτες, τους δασκάλους, τους αστυνομικούς.

Μόνο το ένα τρίτο εξέφρασε την άποψη ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια απειλή για την ανθρωπότητα.

Ο καθηγητής του Middlesex University, Martin Smith, που έχει την επίβλεψη της έρευνας δήλωσε: Αν και πολλοί από εμάς ανησυχούν για τον ρόλο της τεχνολογίας στη σύγρονη κοινωνία, τα ρομπότ εξελίσσονται για να αναλάβουν ρόλους που θα μας βοηθήσουν να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας

Ήδη μάλλον έχουμε φτάσει στο σημείο που οι άνθρωποι θα προτιμούν να κάνουν sex με κάτι του οποίου τη δράση θα γνωρίζουν εκ των προτέρων, δηλαδή πως θα αντιδράσει, ποιά θα είναι η διάρκεια και πόσο ωραίο θα είναι ” δήλωσε η Anna Hughes, μια εκπαιδευτικός που συμμετέχει στην έρευνα. “Αυτό εξαφανίζει την αβεβαιότητα που έχεις με έναν ζωντανό παρτενέρ όπου παραμονεύει ο κίνδυνος να πάνε όλα στραβά. Είμαι χαρούμενη που έκανα μια τέτοια σχέση πριν από τον ύπνο με το C-3PO και που αυτό έγινε κανόνας για μένα .

Χρήσιμα links

Ο δε επιβλέπων καθηγητής Smith έκανε λόγο για τη δημιουργία ρομπότ που στο μέλλον θα έχουν και τη δυνατότητα εκδήλωσης κάποιας συναισθηματικής νοημοσύνης.
ρομποτ , για , ερωτικο , συντροφο , πολιτισμος , των , ευρωπαιων2

Ο μηχανικός εφευρέτης των sex robot, είναι ο Douglas Hines που διευθύνει την εταιρεία ‘True Companion’ , και που εξέθεσε το δημιουργημά του για πρώτη φορά στο Las Vegas το 2010. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε μια φυσικού μεγέθους γυναίκα με συνθετικό δέρμα και στοιχειώδη τεχνητή νοημοσύνη.

Ερευνητές του Victoria University της Μελβούρνης έγραψαν τότε, ότι χρησιμοποιώντας τέτοια κορίτσια, για παράδειγμα στο Άμστερνταμ, που είναι η πρωτεύουσα του πορνοτουρισμού της Ευρώπης, θα αποφεύγαμε τη διάδοση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, το εμπόριο λευκής σαρκός αλλά και τη φοροδιαφυγή των επαγγελματιών του είδους.ρομποτ , για , ερωτικο , συντροφο , πολιτισμος , των , ευρωπαιων3

 


pentapostagma.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>