shadow

Οι Τούρκοι προσπαθούν να “βάψουν κόκκινο”το Αιγαίο-Βγάζουν “φορτωμένα” αρματαγωγά!


Με το βλέμμα στραμμένο στο Αιγαίο που οι Τούρκοι προσπαθούν μέρες τώρα να το “βάψουν κόκκινο” είναι οι επιτελείς του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων .

Όλος ο τουρκικός στόλος είναι εν πλω σ΄ ολόκληρο το Αιγαίο, όπου αναμένονται να βγουν από ώρα σε ώρα και τα αρματαγωγά “φορτωμένα”.

Οι αεροναυτικές ασκήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο θα συνεχιστούν μέχρι και τις 30 Μαίου και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Αθήνα. Με τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου “γεμάτο” από μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά πλοία το ενδεχόμενο ενός “λάθους” που μπορεί να προκαλέσει μια ανεξέλεγκτη κρίση είναι υπαρκτό.

Ασφαλώς υπάρχει και το θέμα της τεράστιας “κόπωσης” που προκαλείται στις ελληνικές ΕΔ. Και είναι ίσως αυτός ένας από τους βασικούς λόγους της τουρκικής επιμονής να προκαλεί.

Χρήσιμα links

Το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία που σηκώνουν το μεγάλο βάρος αντιμετώπισης των προκλήσεων ανταποκρίνονται και θα ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Και αυτό οφείλεται πρωταρχικά στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Καιρός είναι μετά τις εκλογές να αρχίσει σοβαρή συζήτηση για την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιτέλους…


hellaspress-angel.blogspot.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Οι Τούρκοι προσπαθούν να “βάψουν κόκκινο”το Αιγαίο-Βγάζουν “φορτωμένα” αρματαγωγά!

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>