shadow

Ο Ζαν Μαρίν Λε Πεν προτείνει τον θανατηφόρο ιο έμπολα ως λύση για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού


Ο Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, πρότεινε ότι ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού »και κατ ‘επέκταση της Ευρώπης για το πρόβλημα της μετανάστευσης”.

Σε ένα κοκτέιλ πάρτι πριν από την προεκλογική του συγκέντρωση στη Μασσαλία την Τρίτη το βράδυ, λίγες ημέρες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές στις οποίες το Εθνικό μέτωπο οδηγεί τις δημοσκοπήσεις στη Γαλλία, ο Λε Πεν μίλησε για την “δημογραφική έκρηξη” στον κόσμο.

“Ο Έμπολα θα μπορούσε να το διευθετήσει αυτό μέσα σε τρεις μήνες”, είπε μπροστά στους δημοσιογράφους.

Αργότερα, απευθυμένος στους υποστηρικτές του, ο 85-χρονος Λε Πέν, είπε ότι φοβάται ότι ο γαλλικός πληθυσμός κινδυνεύει να «αντικατασταθεί … από τους μετανάστες”.

Χρήσιμα links

«Στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη, έχουμε γνωστό ενα κατακλυσμικό φαινόμενο – μια μεταναστευτική εισβολή που, φίλοι μου, βλέπουμε μόνο την αρχή της σήμερα.”

Και το γεγονός ότι ο ιός Έμπολα προκαλεί έναν από τον πιο οδυνηρό θάνατο που μπορεί να υποφέρουν οι άνθρωποι δεν έχει προφανώς καμία σημασία για τον Νεοταξίτη φασίστα Λε Πέν.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim


 

atheatignosi.blogspot.gr

secretproduction.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Ο Ζαν Μαρίν Λε Πεν προτείνει τον θανατηφόρο ιο έμπολα ως λύση για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>