shadow

Τουρκικές ασκήσεις και σεισμοί στο Αιγαίο


Για τη πρόκληση σεισμών μέσα απο τη διέγερση ρηγμάτων απο σεισμικές μετρήσεις σας μίλησα στο άρθρο εδώ εν έτει 2013. Έκτοτε έχει παρατηρηθεί αύξηση του αριθμού των σεισμών σε όλη την Ελλάδα, κάτι που δεν αρνείται πλέον κανένας.

Δεν ξέρω αν ελήφθησαν σεισμικές μετρήσεις στο Βόρειο Αιγαίο απο Τουρκικά ερευνητικά πλοία παρουσία του Τουρκικού στόλου και του Ελληνικού στόλου να απλά να παρατηρεί.

Δεν ξέρω επίσης αν αυτή η άσκηση έγινε όπως και η Ελληνική που θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα για εκφοβισμό του Ρωσικού στόλου.

Δεν ξέρω επίσης αν η Ελληνική κυβέρνηση επεζήτησε απο τη Τουρκική να κάνει ασκήσεις στο Αιγαίο για εκφοβισμό του Εκλογικού σώματος. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση.

Ξέρω όμως όιτι υπάρχει πιθανότητα αν υπάρξει συσσώρευση ενέργειας απο τις εκρήξεις βομβών μέσα στη θάλασσα να διεγερθούν ρήγματα και να προκληθούν σεισμοί.

Στη περίπτωση αυτή, αναμένονται σεισμοί και σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στη Ρόδο, στην Εύβοια και την Κρήτη υποθέτοντας ότι οι ασκήσεις έγιναν στα κέντρα του πράσινου και του κίτρινου κύκλου.

Χρήσιμα links

τουρκικες , ασκήσεις , και , σεισμοί , στο , αιγαιο ,

Οι περιοχές του υπεδάφους που έχουν φυσικό αέριο είναι λογικό να έχουν μεγάλη σχετική ευαισθησία σε συσσώρευση ενέργειας προερχόμενη απο ωστικά κύματα. Ακόμη και στην Ελλάδα θα το ξέρουν αυτό.

Παρατηρείστε, ότι όλοι οι σεισμοί (μώβ κύκλοι στο πρώτο χάρτη) εμφανίζονται στη περιοχή που είναι το κίτρινο διπλής κατεύθυνσης κίτρινο βέλος στο δεύτερο χάρτη που δείχνει τις περιοχές που υπάρχουν κοιτάσματα μέσα σε ένα μέρος της Ελληνικής ΑΟΖ.

zcode-gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Τουρκικές ασκήσεις και σεισμοί στο Αιγαίο

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>