Μην Χάσετε

shadow

Ύπνος βαθύς εις τας Αθήνας : Αχός βαρύς ακούεται πολλά ντουφέκια πέφτουν… Ανάθεμα αν στη Βουλή των Ελλήνων γνωρίζει κανείς τι γίνεται σήμερα στο Αιγαίο!

Το μόνο που τους νοιάζει ειναι οι εκλογές και η νομή της εξουσίας!

Κάποτε ήταν είδηση να πετάει Οπλισμένο ένα μαχητικό στο Αιγαίο και μάλιστα ήταν και η πρώτη είδηση στα Ελληνικά ΜΜΕ… Σήμερα μάθαμε όπως ο χωριάτης, να ζει με την αγελάδα στο σπίτι του, έτσι και εμείς μάθαμε με τους Τούρκους να κάνουν πλάκα στους πολιτικούς και επιστρέφοντας να δίνουν εντολές για Παραβιάσεις σε όλο το Αιγαίο!

tourkika-f162

Χρήσιμα links

Ίσως κάποιοι να βλέπουν τη βροχή να έρχεται και ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι τους φτύνουν! Αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να προστατέψουμε αυτά που μας ανήκουν, σε λίγο θα συζητάμε αν πρέπει να στείλουμε τα παιδιά μας στο χαρέμι των Τούρκων για να γλυτώσουμε το κεφάλι μας! Ποιος κάτοικος σε σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα δεν θα τρόμαζε διαβάζοντας την αναφορά του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (12 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 Ε/Π
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 13
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 10
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


 

veteranos.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>