Μην Χάσετε

shadow

Ο πρόσφατα εκλεγμένος «ακροδεξιός» δήμαρχος ενός παρισινού προαστίου δεν έχασε καθόλου χρόνο στο να κάνει πράξη μία από τις προεκλογικές του υποσχέσεις: να παγώσει τα σχέδια για ένα νέο τζαμί.

Ο Δήμαρχος του Mantes – la – Ville, ο 32χρονος Cyril Nauth, είχε υποσχεθεί να μπλοκάρει το έργο, αναφέροντας προβλήματα στάθμευσης στη γειτονιά όπου επρόκειτο να αναγερθεί το μελλοντικό τέμενος, καθώς και πιθανές οικονομικές υποχρεώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Το προηγούμενο υπό τους σοσιαλιστές δημοτικό συμβούλιο, ενέκρινε τον Οκτώβριο ένα μέτρο να αγοράσει ένα δημόσιο κτίριο και στη συνέχεια να μεταπωλήσει το ακίνητο σε μια τοπική μουσουλμανική οργάνωση, η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή του σε μουσουλμανικό τόπο λατρείας.

Ο Nauth, μέλος του Εθνικού Μετώπου (FN), εξέφρασε την ανησυχία ότι η θρησκευτική ομάδα μπορεί να αποτύχει να καταβάλει στο δημαρχείο το ποσό των 650.000 € που απαιτούνται για την αγορά του ακινήτου.

Ο ίδιος δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα ‘Le Monde’ αυτή την εβδομάδα ότι ήταν πρόθυμος να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις στη μουσουλμανική οργάνωση, ως μία από τις πιθανές συνέπειες για την μονομερώς αναστολή της επιχείρησης.galia_mploko_stin_anergesi_tzamiou_se_prosatio_tou_parisiou_apo_ton_neo_akrodeksio_dimarxo2

Χρήσιμα links

Οι μουσουλμάνοι του Mantes – la – Ville, ενός προαστίου 19.000 κατοίκων στα δυτικά της γαλλικής πρωτεύουσας, έχουν εκφράσει την ανησυχία τους, λέγοντας ότι το περιβάλλον που ζουν έχει γίνει όλο και πιο εχθρικό, από τότε που ο Nauth κέρδισε τις εκλογές της 30ης Μαρτίου.

Ένα χοιρινό πατέ, το οποίο, όπως όλα τα προϊόντα χοιρινού κρέατος θεωρείται «ακάθαρτο» από τους Μουσουλμάνους, βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο του κτιρίου που λειτουργεί ως τζαμί στις 16 Μαρτίου.

Την επόμενη μέρα, μια επιστολή βρέθηκε μέσα στο ίδιο γραμματοκιβώτιο που χαιρετούσε την άφιξη του νέου δημάρχου και του ευχόταν καλή επιτυχία στον Nauth στην «εκκαθάριση» της πόλης από τους μουσουλμάνους.


redskywarning.blogspot.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>