Μην Χάσετε

shadow

Ξύπνησε από το κώμα ο Σούμι σύμφωνα με το RTL – Ολος ο κόσμος αναμένει επιβεβαίωση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ καθώς όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του Σαμπίνε Κεμ, ο Γερμανός θρυλικός πιλότος βγήκε από το κώμα και αναγνώρισε τη γυναίκα του.


Το θαύμα που όλοι περίμεναν έγινε, λοιπόν, και ο Σουμάχερ συνήλθε μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Ο άλλοτε οδηγός της Φόρμουλα 1 υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και παρέμεινε σε τεχνητό κώμα μέχρι σήμερα.

Από τον Ιανουάριο και μετά οι γιατροί είχαν μειώσει τη δοσολογία των φαρμάκων του προκειμένου να αρχίσει να ξυπνά, κάτι που έγινε τρεις μήνες μετά.

Χρήσιμα links

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα δεδομένα της κατάστασης της υγείας του Σουμάχερ δεν έχουν γίνει γνωστές. Επίσημα πάντως, δεν υπάρχει ενημέρωση, αλλά όπως έγινε γνωστό, η Κεμ ήταν αυτή που έκανε γνωστή μέσα από το RTL TV αυτή την εξέλιξη.


katohika.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>