Μην Χάσετε

shadow

Ένας αυστραλός επιβάτης μπέρδεψε την πόρτα του πιλοτηρίου με της τουαλέτας προκαλώντας έτσι συναγερμό για αεροπειρατεία σε πτήση της Virgin Australia από το Μπρίσμπεϊν προς το Μπαλί της Ινδονησίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Ματ Λόκλεϊ κατέθεσε στην αστυνομία του Μπαλί μετά την σύλληψή του ότι χτύπαγε την πόρτα του πιλοτηρίου θεωρώντας ότι είναι της τουαλέτας για μία τελευταία επίσκεψη προτού προσγειωθεί το Μπόινγκ 737.


Όμως η πόρτα ανήκε στο κόκπιτ κι έτσι ο πιλότος Νιλ Τόμας Κούπερ σήμανε συναγερμό ειδοποιώντας τους ινδονήσιους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για πιθανή απόπειρα αεροπειρατείας. Στη συνέχεια τα μέλη του πληρώματος συνέλαβαν τον Λόκλεϊ και του πέρασαν χειροπέδες.

Χρήσιμα links

“Το αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί και (ο Λόκλεϊ) κοιμόταν. Η αεροσυνοδός τον ξύπνησε και σηκώθηκε για πάει στην τουαλέτα. Νόμιζε ότι η πόρτα του πιλοτηρίου ήταν της τουαλέτας”, είπε στο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπαλί Χέρι Γουϊγιάντο.

Ο Λόκλεϊ υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και σύμφωνα με την αστυνομία τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε καταναλώσει πολλά παυσίπονα – τέσσερα χάπια Panadol και δύο Voltaren. Αρχικά η αστυνομία θεώρησε ότι ήταν μεθυσμένος.


elas-lyste.blogspot.gr

hellas-now.com

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>