Μην Χάσετε

shadow

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του John Chuckman, που δημοσιεύει η Huffington Post.

Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!
Από την πρώτη στιγμή που το Boeing της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε, πολλές θεωρίες συνωμοσίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο για το τι πραγματικά συνέβη στην πτήση MH370 – από την ομηρία των επιβατών στο Αφγανιστάν μέχρι την απαγωγή του από εξωγήινους.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, ένα πρώην στέλεχος εταιρίας πετρελαίου και νυν συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η Αμερική μπορεί να έχει καταρρίψει το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines και τώρα να προσπαθεί να το καλύψει.

Ο John Chuckman πιστεύει ότι η Αμερική πυροβόλησε το αεροσκάφος άθελα ή εσκεμμένα και τώρα προσπαθεί να το καλύψει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η χώρα έχει παίξει ρόλο στην εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Ο Chuckman έγραψε στο OpEdNews, “Θα μπορούσε να ισχύει ότι η Αμερική κατέρριψε το αεροσκάφος της πτήσης MH370, είτε τυχαία είτε σκόπιμα, και τώρα θέλει να το κρατήσει μυστικό;”

Όπως σημείωσε ο Chuckman, “δεν θα υπήρχαν αυτές οι υποψίες ωστόσο, τουλάχιστον τρεις φορές, δυστυχώς, ο στρατός της Αμερικής έχει καταρρίψει πολιτικά αεροσκάφη”.

Χρήσιμα links

“Δεν έχω καμία ιδέα για το τι (ένας αδίστακτος πιλότος, ένας αεροπειρατής;) οδήγησε στην απενεργοποίηση του συστήματος επικοινωνίας του αεροπλάνου και στην αλλαγή πορείας του, αλλά ξέρω ότι το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τα μάτια και τα αυτιά της αμερικανικής στρατιωτικής νοημοσύνης”.

Καθώς εξανεμίζονται οι ελπίδες στην αναζήτηση για τα συντρίμια του επιβατικού αεροσκάφους, οι ερευνητές την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσαν ότι το αεροπλάνο μπορεί και να μην έχει συντριβεί στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.
Η ομάδα ερευνών ίσως να “ψάχνει σε λάθος μέρος” και το συντρίμμια του αεροπλάνου μπορεί να βρίσκονται κάπου αλλού, σύμφωνα με έκθεση της Malaysian New Straits Times, επικαλούμενο πηγές της έρευνας.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα συντρίμμια μπορεί να βρίσκονται στις ακτές της Δυτικής Αυστραλίας.


24h.com.cy

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>