Μην Χάσετε

shadow

“Ο δήμαρχος της ουκρανικής πόλης Χάρκοβο, Gennady Kernes, πυροβολήθηκε στην πλάτη από άγνωστους ενόπλους” αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του δημοτικού συμβουλίου.

Στις 11:30 π.μ. τοπική ώρα , ο Kernes μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο τοπικό νοσοκομείο.

Η ιστοσελίδα του Δημαρχείου λέει ότι οι γιατροί αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.


Τον πυροβόλησαν πισώπλατα άτομα που βρισκόντουσαν κρυμμένα στο δάσος” δήλωσε ο Yury Sapronov, ένας φίλος του Kernes στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Vesti Ukrainy .

” Η ζημία είναι σοβαρή. Η σφαίρες διαπέρασαν τον πνεύμονα του και το συκώτι του “

Οι γιατροί σήμερα εκτελουν χειρουργική επέμβαση και δεν έχουμε καμία πληροφορία για το αν ο Kernes είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του“, δήλωσε ο Yury Sidorenko από την υπηρεσία Τύπου του δημάρχου στο RT.

Χρήσιμα links

Ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει σχόλια σχετικά με το ποιος ήταν πίσω από τον πυροβολισμό.Δήλωσε μόνο ότι ο Kernes “είχε πρόσφατα γίνει αποδέκτης πολλαπλών μηνυμάτων και απειλών από διάφορα άτομα.”

Σαν Δήμαρχος του Χάρκοβο από τον Μάρτιο του 2010, ο Kernes ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς εώς και την αποπομπή του, τον Φεβρουάριο. έκτοτε υποστήριξε τις νέες ουκρανικές αρχές και διατήρησε τη θέση του.

Η απόπειρα δολοφονίας του Kernes έρχεται μια ημέρα μετά από τις συγκρούσεις μεταξύ υπερεθνικιστών και αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην πόλη, αφήνοντας 14 άνθρωποι τραυματίσμένους.

Επιμέλεια άρθρου polemiko-imerologio.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα …

Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας…

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook

Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

Χρήσιμα links

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>