polemiko imerologio oukraniki krisi syria Boeing 777
06 Φεβρουαρίου 2014

Γκέι: Αφήστε μας να έρθουμε σε επαφή με τα παιδιά

Διαδηλώσεις Κατά του Ρωσικού Νόμου

Το άκρον άωτον του παραλόγου συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη αφού ο πολύ λογικός νόμος Πούτιν που δεν επιτρέπει την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας στα ανηλικα παιδιά (υπάρχει κατι πιο λογικό από αυτό;ένας ενήλικος μπορέι να έιναι ότι θέλει, όχι όμως να κατευθύνει προς τα εκεί και μικρά παιδια)΄έχει βρεθεί στο στόχαστρο των κέντρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα οποία κινητοποιούν τους γκέι και τα ΜΜΕ σε όλον τον πλανήτη εναντίον του Ρώσου Προέδρου χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει επιχέιρημα.

Δύο ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, διαδηλωτές απ'όλο τον κόσμο βγήκαν στους δρόμους ακολουθώντας το κάλεσμα της ΜΚΟ All Out -Ολοι Εξω.

Σε 19 πόλεις του κόσμου, από τη Νέα Υόρκη ως τη Μελβούρνη, περνώντας από το Παρίσι και την Αγία Πετρούπολη οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τον ρωσικό «αντι-γκέι»- όπως τον χαρακτηρίζουν-νόμο ο οποίος προβλέπει βαρύτατες ποινές και φυλάκιση σε όσους κάνουν «προπαγάνδα για ομοφυλόφιλες σχέσεις» ενώπιον ανηλίκων και απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία σε ξένα ζευγάρια ομοφυλοφίλων (και αυτό σωστό, αν και στα ντόπια ζευγάρια δεν το απαγορέυει, συνεπώς προς τι οι φωνασκίες;).

Η ομοφυλοφιλία εθεωρείτο στη Ρωσία ως το 1993 έγκλημα και ο ένοχος μπορούσε να φάει ως 8 χρόνια σε στρατόπεδο. Ως το 1999 εθεωρείτο εγκεφαλική ασθένεια. Ο ρωσικός πληθυσμός παραμένει απόλυτα εχθρικός απέναντι στους ομοφυλόφιλους, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Ουσιατικά τα παγκόσμια ΜΜΕ κρίνουν τονιδιο τον ρωσικό λαό για την επιλογή του να μην του άρεσει αυτή η "ιδιαιτερότητα". Δηλαδή είσαξ ελευθερος να πιστέυεις ότι θέλεις αρκεί να είναι αυ΄το που θέλουμε εμείς.

Πάντως ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι το Σότσι θα είναι «ένα μέρος που φιλοξενεί όλους τους μετέχοντες και όλους τους καλεσμένους» ξεκαθαρίζοντας το τοπίο περί...ομοφοβίας και άλλων ασυναρτησιών. Το λέει ξεκάθαρα "να είσαι ότι θέλεις αλλα δεν θα το διαδίδεις σε παιδιά", ας αποφασίσουν όταν ενηλικιωθούν τι θέλουν να είναι αυτά.

ΠΗΓΗ

Blogger Widgets
  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικo Ημερολoγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr