ΕΡΕΥΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
24 Μαρτίου 2014

Ή σύγχρονη θρησκεία τής νέας τάξης θα προσφέρει σόου!!

Μονακό 2014 και πανθρησκειακή σύναξη στήν Ασίζη με την συμμετοχή του Οικ.Πατριάρχη Βαρθολομαίου!! (βίντεο)

Φώτο πάνω με το σύμβολο του Οικουμενισμού : Πίσω από τόν Σταυρό ανατέλλει ή νέα εποχή, δίνοντας το στίγμα της με το συμβολικό νεοταξίτικο "ουράνιο τόξο".

Για 13η φορά, τό Fontvieille τού Μονακό φιλοξένησε την παραδοσιακή οικουμενική γιορτή με την ευκαιρία της Εβδομάδας Προσευχής για τη Χριστιανική Ενότητα.

Διάφορες χορωδίες, καί ορχήστρες, καθώς και απονομή βραβείων στους καλλιτέχνες τού Festival du Cirque και ένα αλλόκοτο συνονθύλευμα απο προσευχές και άσματα με πάνω από 3000 συμμετέχοντες και πολλούς επίσημους ιερωμένους διαφόρων εκκλησιών.

Να σκεφτείτε ότι με όλους αυτούς θέλει να γίνουμε ένα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και συνεπώς ή εκκλησία του νέου ημερολογίου τής Ελλάδος!!!

Προσπαθήστε βλέποντας, αν μπορείτε να μήν φρίξετε!!

Η βασική ιδεολογία του Οικουμενισμού είναι ότι όλες οι θρησκείες έχουν λίγο απο τήν Αλήθεια (κλαδιά) και όλες μαζί συντελούν το δέντρο της και για αυτό πρέπει να ενωθούν όλες μαζί.

Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι ή επίσημη Ελλαδική Εκκλησία ανήκει στο Παγκόσμιο συμβούλιο Εκκλησιών (Π.Σ.Ε) που προωθεί μέσω της "αγάπης" την ένωση όλων μέσω του Οικουμενισμού.

Αν κάνετε μια μικρή έρευνα θα δείτε ότι αυτή ή ένωση με το Π.Σ.Ε υλοποιήθηκε επι Ελληνικού εδάφους επι Οικ.Πατριάρχη Αθηναγόρα από τό έτος 1950 και αργότερα.

Θαυμάστε στο βίντεο παρακάτω για μία ακόμη φορά τα καινούργια κατορθώματα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου και άλλων δήθεν ορθοδόξων ποιμένων, στην νέα Πανθρησκειακή Σύναξη που είχαν πρόσφατα στις 27.10.2011 στην πόλη της Ασσίζης.

Δείτε πως αγκαλιάζονται, συμφύρονται, συμμετέχουν και συμπροσεύχονται μαζί με τον Πάπα και όλες τις άλλες αιρέσεις και θρησκείες, ανεξάρτητα από τους ωραίους λόγους και τους "θεάρεστους" σκοπούς που επικαλούνται κάθε φορά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικό Ημερολόγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr