ΕΡΕΥΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
24 Μαρτίου 2014

Και 3ο επεισόδιο με αεροσκάφος της Malaysia Airlines

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ

Και νέο επεισόδιο με αεροπλάνο της Malaysia Airlines έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, όταν ένα airbus πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ, λόγω βλάβης στο ηλεκτρικό του σύστημα, όπως ανακοίνωσε η η εταιρία στην οποία ανήκει το Boeing 777 με 239 επιβαίνοντες το οποίο εξαφανίσθηκε στις 8 Μαρτίου.

Αεροσκάφος της Malaysia Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ - Σεούλ προσγειώθηκε εκτάκτως σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ λόγω προβλημάτων στο ηλεκτρικό του σύστημα, ανακοίνωσε

«Η πτήση ΜΗ066 από την Κουάλα Λουμπούρ προς τη Σεούλ, άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε στο Χονγκ Κονγκ λόγω βλάβης μιας γεννήτριας του αεροσκάφους που παρείχε ηλεκτρικό ρεύμα στο Airbus A330-300.

Ωστόσο βοηθητική μονάδα συνέχισε να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα», ανακοίνωσαν οι αερογραμμές χωρίς να δώσουν πρόσθετες διευκρινίσεις για τη βλάβη.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ χωρίς πρόβλημα και οι 271 επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε άλλα αεροσκάφη.

Το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 03.00 το πρωί (τοπική ώρα/21.00 ώρα Ελλάδος της Κυριακής).

Χθες, σε boeing της του μαλαισιανού αερομεταφορέα, σμήνος πουλιών έσπασε το παρμπρίζ του αεροσκάφους την ώρα που αυτό προσγειωνόταν στο Κατμαντού του Νεπάλ.

Η Malaysia Airlines μονοπωλεί την επικαιρότητα καθώς ένα από τα αεροσκάφη της, ένα Boeing 777 που πραγματοποιούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ-Πεκίνο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος στις 8 Μαρτίου.

Παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε την ξαφνική στροφή του αεροσκάφους και τι συνέβη σε αυτό.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς, το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook με LIKE ΕΔΩ

  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικό Ημερολόγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr