ΕΡΕΥΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
25 Μαρτίου 2014

Και βάση στην άκρη του Αρκτικού κύκλου μια ανάσα από Αλάσκα ετοιμάζουν οι Μοσκόβοι !!!

Οι Ρωσοι ετοιμαζουν με υψηλη στρατηγικη τα επομενα τους βηματα με στοχο να ερθουν διπλα στα πετρελαια και φυσικο αεριο της αλασκας την αχιλλειο πτερνα των ΗΠΑ

Tάγμα 350 αλεξιπτωτιστών της 98ης μονάδας του ρωσικού στρατού προσγειώθηκε επιτυχώς στο έδαφος του νησιού Κότελνι στη Σιβηρία, στις 3.30 ώρα Μόσχας. Πρόκειται για την πρώτη μαζική προσγείωση αλεξιπτωτιστών στην Αρκτική στην ιστορία της Ρωσίας!

Τα φορτία με τα απαραίτητα για τους στρατιώτες εφόδια, ο εξοπλισμός και τα στρατιωτικά οχήματα (τοποθετημένα πάνω σε ειδικές πλατφόρμες) έφτασαν στην περιοχή 15 λεπτά πριν από την προσγείωση των αλεξιπτωτιστών, όπως ανέφερε ο απεσταλμένος του ITAR-TASS.

Ο εκπρόσωπος του τμήματος των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων Γεβγκένι Μεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αλεξιπτωτιστές μόλις προσγειώθηκαν ήταν να τακτοποιήσουν τα εφόδια και τον εξοπλισμό.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης που θα διεξαγάγουν, κατά την προσγείωση και τη συγκέντρωση των στρατιωτών, εχθρικά οχήματα και αλεξιπτωτιστές ανοίγουν πυρ εναντίον τους. Από εκείνη τη χρονική στιγμή έχουν στη διάθεσή τους 40 λεπτά για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς, να καταλάβουν το αεροδρόμιο και να πάρουν τον έλεγχό του. Στη συνέχεια, σε λιγότερο από μία ώρα, οι αλεξιπτωτιστές θα είναι έτοιμοι να κανονίσουν την προσγείωση αεροσκαφών που μεταφέρουν βαρύ οπλισμό στο αεροδρόμιο.

Επιμέλεια : Πολεμικό Ημερολόγιο

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικό Ημερολόγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr