polemiko imerologio oukraniki krisi syria
10 Απριλίου 2014

Πάντα πριν από κάθε συγκομιδή...

...Το σύστημα της στάνης βρίσκει τρόπους να ξεχωρίσει τα χρήσιμα ζα από τα άχρηστα ... τις στέρφες από τις καρπερές .... !!

Στην περίπτωση μας η έρευνα γίνεται για το θέμα αντίληψη-κατανόηση.... η έχοντες ποιο πολύ αντίληψη φοράνε σημαδάκι Α διαλογής προς σφαγείο!

Το κοπάδι πρέπει να παραμείνει αμόλυντο... να συνεχίσει με τα ζα που είναι απόλυτα υπάκουσα στην γραμμική του εκπαίδευση!

Αρα δεν κινδυνεύω μιας και ειμαι γνωστός μ@λ@κας και με μηδενική αντίληψη!

Για αυτό έχω κερδίσει και το ρόλο του γραφικού ... σκέφτομαι πόσο ωραία έστησε το σύστημα πχ το ίντερνετ...πλακώσαμε όλοι να μιλάμε ...να λέμε τι αντιλαμβανόμαστε ...και έτσι μπήκαμε με την σειρά μας κει που μας αναλογεί στο άμεσο μέλλον!

Μην σε τρομάζω ,συνέχισε η ιδέες σου είναι πολύ όμορφες και έτσι και αλλιώς είπαμε...εγώ ειμί μ@λ@κας!

Και παλιά το κάνανε με άλλα κόλπα το ξεσκαρτάρισμα ...άλλα αυτό το τελευταίο που είναι όλοι καταγραμμένοι μέχρι και τι κωλόχαρτο χρησιμοποιούν πραγματικά με ξεπερνάει !!

Αny way -..,,ως δικαιωματικός καμπουρογαμοσαυρος ο αμμώδης σκέφθηκα ...ρε τι φοβάσαι; ...αφού είσαι για τα γίδια ... τι τα μασάς και τα λες μισά ...με αλληγορίες και κουραφέξαλα ....αφού εσύ δεν μπαίνεις στην ουρά του αντιληφθέντος ούτε με Καλάσνικοφ ....πάνε μιλα ρε να κάνεις και την πλάκα σου!

Και πλάκωσα να σκέφτομαι πλάκες...και ως γνωστό έχω ένα κόλλημα με τις συγχρονικότητες ...και άκου... τι πλάκα θα είχε ,,,αν τώρα που σκάει η μερκελ ... και γίνει και 11 Απρίλη...να θυμώσει ο Δίας και να μας δείξει ένα σημάδι,.....μπαααα....άμα πω Δίας θα νομίζουν ότι είμαι Κανάς κολλημένος με το δωδεκάθεο....θα μου κολλήσουν άλλη ρετσινιά!

Πάλι από την αρχή...να έρθει ο Χίτλερ...ηη Μερκελ.....και να θυμώσει ο Χριστός...χμμμμ.... να έρθει η φαρμακομ@υνα να θυμώσει το θυμικό του Έλληνα και να αντιδράσουν τα ιερά ...και να κάνει ένα σεισμούλη!! Αχαχαχαχα δεν θα είχε Πλάκα αυτό; ....πάλι μ@λ@κια τώρα το είπα και όλοι όσοι με θεωρούν επικίνδυνο (φαντάσου τι μ@λ@κες δηλαδή είναι αυτοί!!) θα αρχίσουν να τρολιαζουν το σύμπαν....έπεσες έξω ρεε ..έπεσες έξω strainger !!....Καλά να γίνει κάτι αλλά τότε που να σημαδεύει την κυρία....εν πάσι Πλάκα θα είχε με κάποιο τρόπο να γίνει σύνδεση σημαδιού με Μερκελ εεε....;

Κουτορνίθι μυρωδάτο από την μυρωδιά στο Κιάτο... δεν υπάρχουν γνώσεις να πατησεις να με δεις....

..εγώ μιλάω για έρωτα και εσύ για βράδια αξημέρωτα...πως να συγκριθούμε καρδιά μου...όταν η γλώσσα του ουρανού ...μέχρι να γίνουμε άγγελοι...δεν θα γίνει ποτέ κατανοητή;...

Αμα θέλω ο π@ουστης βγαίνω από την λίστα σε ντε τε!

Σας χαιρέτησα ; δεν σας χαιρέτησα.....

Stranger...Βαριόμουνα λιγάκι και είπα να περάσω να δω πως πάτε;

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς, το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook με LIKE ΕΔΩ

  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικo Ημερολoγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr