soon

Χμ !!! Θέλω να συνδιάσεις 2 ειδήσεις !

Η προφητεία για τον Αριέλ Σαρόν

Θεαματική η είσοδος μας στο 2014 όπως και να την δεί κανείς... περίεργες ωστόσο οι πρώτες φρέσκες ειδήσεις που καταφθάνουν ...

Ορίστε λοιπόν παρακάτω μια απο τις σημερινές ειδήσεις που ίσως πέρασε στα ψιλά όμως δείχνει να ετοιμάζετε κάτι πολύ χοντρό από την μεριά των "καλών γειτόνων" μας των Ισραηλιτών...

Θέλω να διαβάσεις την παρακάτω είδηση αλλά να μην την πάρεις σαν αυτοτελή διότι μπορεί να μοιάζει, αλλά πίσω της κρύβεται κατι πολύ μεγαλύτερο...

Παμε λοιπόν

Κρίσιμες στιγμές για τον Αριέλ Σαρόν

tanea.gr

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, 85 ετών. Ο Σαρόν βρισκόταν στο απόγειο της πολιτικής του καριέρας το 2006 όταν υπέστη βαρύτατο εγκεφαλικό και έκτοτε βρίσκεται σε κώμα.

Η οικογένειά του λέει ότι κάποιες φορές ανοίγει τα μάτια του και κουνάει λίγο τα δάχτυλά του, αλλά τελευταία παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά.

Ας περάσουμε τώρα στον αγαπημένο μου κλάδο, αυτον της Συνωμοσιολόγιας και σκεπτόμενος ετσι και εσύ θέλω να διαβάσεις και το παρακάτω άρθρο...

Η ανατριχιαστική προφητεία του Ραβίνου Καντούρι για τον κόσμο

briefingnews.gr

Η έλευση ενός Μεσσία στις μέρες μας μπορεί να φαντάζει τόσο απίθανο για ένα λαό όσο αναγκαίο για έναν άλλο. Σύμφωνα όμως με τον Εβραίο Ραβίνο Καντούρι ο Μεσσίας έρχεται σύντομα...

Ο Γιτζάκ Καντούρι ήταν ένας Εβραίος Ραβίνος που θεωρείται από τους οπαδούς του ένας άγιος διδάσκαλος, ενώ είναι γνωστό ότι έζησε μέχρι τα 108 του έτη.

Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πηγές στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, ενώ λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας!

Πριν τον θάνατο του ο Καντούρι άφησε μία επιστολή που μιλάει για τον ερχομό του Μεσσία σύντομα σύμφωνα με το προφητικό όραμα που είχε δει. Το όνομα του μεσσία ήταν αναγραμμένο μέσα όμως ο Καντούρι έδωσε εντολή να ανοιχτεί ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατο του. Ένα χρόνο αργότερα η επιστολή ανοίγεται και όσοι διαβάζουν το κείμενο μένουν άναυδοι. Ο Καντούρι δηλώνει ότι ο Μεσσίας θα έρθει μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν.

Επίσης αφήνει ένα κρυπτογραφημένο όνομα που αντιστοιχεί στο Μεσσία. Οι "μαθητές" του δάσκαλου Καντούρι δυσκολεύονται να δεχθούν το προσδοκώμενο Μεσσία και αποσιωπούν την αλήθεια ... έως ότου αποκαλύπτεται. Ποιο λοιπόν ήταν το όνομα του Μεσσία στην επιστολή που άφησε ο Ραβίνος Καντούρι;

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το 2007 όταν ανοίχτηκε το σημείωμα, αναγραφόταν εντός το εξής : “Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του ελέους. - Γιτζάκ Καντούρι”!

Τα αρχικά λοιπόν των παραπάνω λέξεων στην εβραϊκή γλώσσα, σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua ή Yeshua, που σημαίνει φυσικά ΙΗΣΟΥΣ.

Εκτός από αυτό το απόσπασμα ο Καντούρι μας λέει ότι ο Μεσσίας δεν θα έρθει αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα η ζωή του Αριελ Σαρόν. Και εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται αρκετά μυστήρια γιατί όπως γνωρίζουμε ο Αριέλ Σαρόν δεν είναι ούτε νεκρός αλλά ούτε και ζωντανός. Μαθαίνουμε ότι ο Ισραηλινός πολιτικός και πρώην στρατηγός ήταν ο 11ος Πρωθυπουργός του Ισραήλ, θέση την οποία εγκατέλειψε κατόπιν εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη και το οποίο τον έριξε σε κώμα, στο οποίο και βρίσκεται από τις 4 Ιανουαρίου 2006.

Στις εφημερίδες γράψανε ότι «Ο Αριέλ Σαρόν που θεωρείται ότι βρίσκεται σε κατάσταση ''φυτού'' από το 2006 εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον δρα Μόντι και τους συνεργάτες του για να διαπιστωθεί το εύρος και η ποιότητα της λειτουργίας του εγκεφάλου του».

Για να δούμε λοιπόν που θα το πάνε το γράμμα τα γειτόνια μας !!!

Blogger Widgets

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...

ΡΟΗ 5237534118301418376

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

emo-but-iconΠ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ e-mail ΣΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

FB

G+

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

item