soon

Οι Τσετσένοι της CIA πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ρωσία

Το πρόσφατο θανατηφόρο τρομοκρατικό χτύπημα στην ρωσική πόλη Volgograd, πρώην Stalingrad, έγινε από Τσετσένους ισλαμιστές που έχουν αρχηγό τον Doku Umarov, ο οποίος έχει πολεμήσει και στους δυο πολέμους των μουσουλμάνων Τσετσένων εδώ και είκοσι χρόνια για απόσχιση της Τσετσενίας από την Ρωσική Συνομοσπονδία και όπως και πολλοί άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες συμβολίζει τα πλέον βάρβαρα και φρικιαστικά χαρακτηριστικά θρησκευτικού μουσουλμανικού φανατισμού.

Η Δημοκρατία του Νταγκεστάν και η Δημοκρατία της Τσετσενίας αποτελούν προπύργια των ισλαμιστών που ζητούν απόσχιση από την Ρωσική Συνομοσπονδία και είναι κέντρα βίαιων τρομοκρατικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια.

Στις περιοχές αυτές του Βόρειου Καυκάσου οι ισλαμιστές τρομοκράτες προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωτερικά προβλήματα στον νότο της Ρωσικής Συνομοσπονδίας που κατοικείται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από μουσουλμάνους Ρώσους πολίτες. Οι μουσουλμανικές μειονότητες των περιοχών αυτών της Ρωσίας, όπως και οι μουσουλμάνοι του Ουζμπεκιστάν, του Κιργιστάν και της κινεζικής επαρχίας Σινγιάνγκ έχουν γίνει στόχος ποικίλων επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Η Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την προσφιλή της μέθοδο που εφαρμόζει παγκοσμίως, προσπαθεί μέσω των μουσουλμανικών μειονοτήτων να δημιουργήσει ανεξέλεγκτο χάος στην Κεντρική Ασία για να μπορέσει να εκπληρώσει τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για περικύκλωση της Ρωσίας με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Η επιχείρηση δημιουργίας χάους στην Κεντρική Ασία έχει τους ίδιους οργανωτές που δημιούργησαν χάος και διαλυτικές τάσεις στην Συρία εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης του Άσσαντ.

Σύμφωνα με ιστορικούς αναλυτές η ισλαμική τρομοκρατία και ο μουσουλμανικός φονταμενταλισμός στην Κεντρική Ασία είχε ως έναυσμα την εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν. Η εισβολή αυτή ήταν ένα τεράστιο γεωπολιτικό λάθος, το οποίο άνοιξε ουσιαστικά τους ασκούς του Αιόλου της ισλαμικής τρομοκρατίας στην περιοχή και που έσπευσαν αμέσως να εκμεταλλευτούν για τα σχέδιά τους οι Αμερικανοσιωνιστές με κύριο οργανωτή τότε τον πολωνοιουδαίο σύμβουλο Ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ Κάρτερ Zbigniew Brzezinski, ο οποίος είχε δηλώσει το 1998:

«Τι ήταν πιο σπουδαίο για την παγκόσμια κυριαρχία; Οι Ταλιμπάν ή η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης;», δηλώσεις που έγιναν στο γαλλικό έντυπο Le Nouvel Observateur. Την απάντηση και τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν εκ μέρους των ΗΠΑ τις γνωρίζουμε όλοι.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν μετά την πρόσφατη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Volgograd ανέφερε ότι αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος μιας προσπάθειας να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της Ρωσίας. Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Κάποιες ξένες πολιτικές δυνάμεις χρησιμοποιούν το Ισλάμ, οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι δεν είναι τυπικό παράδειγμα των ρώσων μουσουλμάνων, για να αποδυναμώσουν την χώρα μας και να δημιουργήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις στο έδαφος της Ρωσίας, καταστάσεις που ελέγχονται από το εξωτερικό».

Είναι βέβαιο ότι οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις είναι σχεδιασμένες από μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού και αποτελούν απάντηση στην υποστήριξη της Ρωσίας στον χειμαζόμενο συριακό λαό και τον Άσσαντ, ο οποίος επίμονα και ανδρεία αντιστέκεται στα ανδρείκελα του Ισραήλ και των ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Τουρκία που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν στην περιοχή αυτή ένα ακόμη ισλαμικό κράτος μαριονέτα, όπως έπραξαν και στην Λιβύη.

Όπως αναφέραμε στην αρχή αυτής της ανάλυσης οι Τσετσένοι τρομοκράτες αποτελούν το μακρύ χέρι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δε εκπαιδευτεί σχεδόν όλοι τους σε στρατόπεδα του Πακιστάν και του Αφγανιστάν που χρηματοδοτούνται και διευθύνονται από την CIA και MI6, η μυστική δε υπηρεσία του Πακιστάν ISI ( Inter Services Intelligence) είναι γνωστό ότι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση των Μουτζαχεντίν, των Ταλιμπάν και της Αλ Κάϊντα. Η χρησιμοποίηση μουσουλμανικών μειονοτήτων με σκοπό την αποσταθεροποίηση κρατών και ολόκληρων περιοχών είναι μια προσφιλής και αποτελεσματική τακτική των ΗΠΑ και της CIA και ακολουθείται και στα Βαλκάνια, όπου τα παραδείγματα αυτής της τακτικής έχουν φέρει αποτελέσματα στο Κόσσοβο και γενικά στη διάλυση της Σερβίας και συνεχίζονται ελέω μνημονιακής κυβέρνησης στην Ελληνική Θράκη.

Η προσπάθεια να μεταβληθούν τα Βαλκάνια και η Ελληνική Θράκη σε μια χαοτική περιοχή όπου θα δρουν φανατικοί ισλαμιστές του Τζιχάντ αποτελεί σχέδιο των ΗΠΑ και των Αμερικανοσιωνιστών.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Volgograd της Ρωσίας αποτελούν ένα προοίμιο αυτών που μπορεί να ακολουθήσουν σύντομα στην χώρα μας με τα εκατομμύρια των ξενοκίνητων ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Τα σχέδια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είναι βέβαιο ότι υφίστανται, η εφαρμογή τους είναι ζήτημα χρόνου και πολιτικών συγκυριών.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι βομβιστές τρομοκράτες δεν αυτοκτονούν σκορπώντας τον θάνατο εξ αιτίας θρησκευτικού φανατισμού και υπερβολικών συναισθημάτων, αλλά ως αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης επιχείρησης. Πίσω από αυτές τις επιχειρήσεις κρύβονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας ως μακριά χέρια των Αμερικανοσιωνιστών.

ΠΗΓΗ

Blogger Widgets

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...

ΡΟΗ 1940850046981122357

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

emo-but-icon



Π. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ e-mail ΣΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

FB

G+

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

item