soon

Εγκαταστάσεις Θανάτου... Υπερόπλο μαζικής καταστροφής... Επικίνδυνα απαγορευμένες πληροφορίες

Ευδοκία - Υβόννη Τσιλίδου

Δεν υπάρχει ενημερωμένος πολίτης πλέον που να μην γνωρίζει την ύπαρξη του συστήματος ΧΑΑΡΠ. Το τι είναι όμως ακριβώς, ίσως όχι. Την επιστημονική του ταυτότητα την δίνει το ίδιο το ακρωνύμιο που λειτουργεί και σαν ονομασία του Υψηλής συχνότητας ερευνητικού προγράμματος.

Η αρχική σύλληψη και η πατέντα ανήκουν σε Έλληνα επιστήμονα κάτοικο Αμερικής και αρχικός χορηγός του ήταν εταιρείες πετρελαίου που το είδαν σαν μια μελλοντική πηγή ενέργειας , επιπέδου πυρηνικής χωρίς το πρόβλημα της ραδιενέργειας. Όμως οι δυνατότητες αυτής της συστοιχίας κεραιών αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο απλές και αθώες, οι ικανότητές τους ξετυλίγονταν και αποκαλύπτονταν στην πορεία του χρόνου, πράγμα που το αποδεικνύει και η δραστική αλλαγή ιδιοκτησίας.

Από τις πετρελαϊκές εταιρείες το σύστημα πήγε στα χέρια της Raytheon, γνωστής πολυεθνικής αμυντικών συστημάτων κι από αυτήν στην Αμερικανική Στρατιωτική Αεροπορία και το Ναυτικό, ενώ τελεί υπό την προστασία της ΝSΑ , της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, και συνεργάζεται με την ΝΑSΑ.

Επισήμως σκοπό έχει την μελέτη της ιονόσφαιρας, την διέγερση και την χρήση αυτής ως κεραίας ΗΜ κυμάτων για την βελτίωση των επικοινωνιών και την προστασία του πλανήτη από τις διαρκώς πιο επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου λόγω της τρύπας του όζοντος. Επίσης λειτουργεί και ως τομογράφος του εδάφους που βοηθά στην ανεύρεση διαφόρων κοιτασμάτων, όπως και στην γενικότερη γεωφυσική έρευνα του υπεδάφους σε βάθη τεράστια . Αυτό είναι το χαμογελαστό πρόσωπο του Ιανού, δυστυχώς όμως οι μαρτυρίες για το άλλο, το καταστροφικό του, διαρκώς πληθαίνουν.

Οι πρώτες εργασίες εγκατάστασης άρχισαν το 1995 και μπήκε σε λειτουργία το πρώτο εργαστήριο στην Αλάσκα 1998, ξεσηκώνοντας τεράστιες διαμαρτυρίες από περιβαλλοντικές και όχι μόνον οργανώσεις. Θεωρήθηκε και όχι άδικα το πιο καταστροφικό πρόγραμμα και εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων. Έκτοτε έχουν εγκατασταθεί σε πολλά σημεία του κόσμου συστοιχίες κεραιών ιονοσφαιρικών προγραμμάτων, πολλές κρατούνται μυστικές, άλλες όχι.

Ως επιστημονικό πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής: Το HAARP εκπέμπει κύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης , ιονοσφαιρικό κάτοπτρο, που τα αντανακλά και τα στέλνει πίσω στη γη με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας ΕΛΦ. Στην ιονόσφαιρα επίσης διεγείρονται υπάρχοντα φορτισμένα σωματίδια πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια.

Αυτό όμως που αποκαλύπτουν είναι ένα πολύ μικρό μέρος των δυνατοτήτων και των πρακτικών εφαρμογών του HAARP, το κάνουν να φαίνεται πολύ απλό κι αθώο.. Ακόμη και η κοινή λογική αντιτίθεται στο ότι διεγείροντας μια μεγάλη έκταση της ιονόσφαιρας απλά βοηθάς στη λύση του προβλήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Έχεις ξυπνήσει μια τιτάνια δύναμη και το μόνο που κάνεις είναι να την επιστρέφεις στη Γη ως χαμηλή συχνότητα για να λειτουργήσει ως πχ τομογράφος με σκοπό να αποφύγεις τις γεωτρήσεις που τελικά δεν τις αποφεύγεις;

Μόνον μειδίαμα μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι αφήνουν ανεκμετάλλευτη την φοβερή δύναμη των φορτισμένων με υψηλή ενέργεια σωματιδίων στην ιονόσφαιρα, ενώ έχουν ξοδέψει δις για να το πετύχουν. Το πρόγραμμα φυσικά είχε συνοδευτεί από τις πρώτες μέρες από συνωμοσιολογικές θεωρίες, και στο Χάαρπ έχουν αποδοθεί από ερευνητές και το τσουνάμι στην Ινδονησία και ο σεισμός στην Ιαπωνία. Όμως τα σεισμικά γεγονότα δεν δημιουργούν πιά εικασίες στα μυαλά των συνωμοσιολόγων, αλλά κανονικές επιστημονικές ανακοινώσεις από επιστημονικές ομάδες και εργαστήρια και επαληθεύουν 100% τις επί τόσα χρόνια διαμαρτυρίες των υποψιασμένων. Εξωτερικά οι εγκαταστάσεις HAARP είναι συστοιχίες κεραιών διαφορετικών υψών και ισχύος. Στην Αλάσκα είναι 360 κεραίες ύψους 24 μ η κάθε μία.

Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις , ορόφων 12 περίπου, είναι υπόγειες. Το σύστηκα στην ΑΛΑΣΚΑ , συνολικής ισχύος 1,7 γιγα βατ, γνωστή σαν συστοιχία ΙΡΙ , ιονοσφαιρικό ερευνητικό εργαλείο, εκπέμπει ΗΜ ακτινοβολία χαμηλών συχνοτήτων ΕΛΦ 2,8-10 ΜΕΓΑ ΧΕΡΤΖ, ΈΧΕΙ επίσης ΡΑΝΤΑΡ , ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΑΝΊΧΝΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΌΜΕΤΡΑ, ΛΈΙΖΕΡ, ΜΑΓΝΗΤΌΜΕΤΡΑ, ΑΙΣΘΗΤΉΡΕΣ ΥΠΕΡΎΘΡΩΝ, ανιχνευτές ακτινοβολιών ΚΤΛ. Είναι 3000 φορές ισχυρότερος από κάθε άλλο πομπό στη γη.

Εγκαταστάσεις HAARP υπάρχουν και στην Κύπρο, στην Αγγλική βάση του ακρωτηρίου της Λεμεσού. Οι κεραίες είναι δύο , ονομάζονται Πλούτο, δηλ Πλούτωνας, ίσως όχι τυχαία.

Άλλα παρόμοια συστήματα ιονοσφαιρικής έρευνας : το Ευρωπαικό EISCAT με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας και μέλη την Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα και Ιαπωνία , καθώς και το Ρωσικό SURA.

ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ του HAARP

A Πρώτη ιδιότητα είναι ότι εκπεμπόμενες συχνότητες διαπερνούν το έδαφος και την θάλασσα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε μεγάλο βάθος. Είναι οι λεγόμενες εφαρμογές ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ . Ο τομογραφικός έλεγχος του πλανήτη αναλυόμενος από υπερυπολογιστές Εμας και Γκρέι παρέχει πληροφορίες για υπόγειες εγκαταστάσεις σε όλο τον πλανήτη, καθώς και για πετρέλαιο, αέριο, μεταλλεύματα.

B ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ αεροσκάφη Στέλθ και πυραύλους Κρούζ που δεν εντοπίζονται από ραντάρ. Ανιχνεύει τις πυρηνικές κεφαλές σε πτήση και ξεχωρίζει αυτές από τις συμβατικές ή εικονικές. Κάνει εξακρίβωση πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών. Λειτουργεί σαν ουράνια ασπίδα καταστροφής πυραύλων, δυναμικός καθρέφτης.

Γ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφοριών του εχθρού κι όχι τα φίλια. Καταστρέφει τα ηλεκτρονικά μέσα πλοήγησης αεροσκαφών και πλοίων.

Δ Σαν υπερόπλο μαζικής καταστροφής εξαπολύει ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων, τυφώνων, καταιγίδων, τσουνάμι , παλιρροιών και πλημμύρων - ο λεγόμενος κλιματολογικός πόλεμος.

Ε Προκαλεί ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ κλιματολογικών συνθηκών με κωδική ονομασία προγράμματος WISP και RADC με την μέθοδο αποσύνθεσης και αλλαγής κατεύθυνσης του ηλιακού φωτός.

ΣΤ Προκαλεί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ηφαιστείων με την διοχέτευση μεγάλης ποσότητας ενέργειας στους κρατήρες , οπότε η απορροφημένη ενέργεια εκτονώνεται με την ενεργοποίηση του ηφαιστείου και φυσικά αναλόγως της παρεχόμενης ενέργειας και η ένταση της ηφαιστιακής έκρηξης.

Ζ Δημιουργεί σεισμούς , τα λεγόμενα ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΟΠΛΑ , κωδική ονομασία προγράμματος PRIME ARCUS. Ο σεισμός προκαλείται με σταδιακή επιλεκτική θέρμανση μιας περιοχής μέσω χαμηλών συχνοτήτων ακτινοβολιών ή με την παροχή ποσοτήτων ενέργειας στα γνωστά ρήγματα . Σεισμοί που έχουν συνδεθεί με το Χάαρπ είναι της Αιτής, της Ιταλίας στην Λ Ακουίλα, της Κίνας το 2010 , του Ιράν, της Ιαπωνίας και της Τουρκίας.

Η Ως ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ δηλ. εξουδετέρωση κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση αδράνειας και λήθαργου κι εμείς οι Έλληνες ας σταθούμε σοβαρά σε αυτόν τον παράγοντα μήπως και εξηγήσουμε την ανεξήγητη παθητικότητα με την οποία δεχόμαστε την υποδούλωσή μας, την εκποίηση της Πατρίδας μας και τον εξανδραποδισμό μας.

Πρόγραμμα HAARP - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Απ΄ όσα αναλύθηκαν για το πρόγραμμα αυτό των υψηλών συχνοτήτων καταλαβαί-νουμε ότι και το θανατηφόρο πρόγραμμα των αεροψεκασμών είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λειτουργία του. Δηλαδή για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία του αντικατοπτρισμού των ηλιακών ακτίνων και να μας ΄΄σώσουν ΄΄ από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες [sic ] πρέπει να δημιουργηθεί το ιονοσφαιρικό κάτοπτρο, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από διασπορά ρινισμάτων αλουμινίου στην ιονόσφαιρα, η οποία γίνεται με τα γνωστά αεροπλάνα αεροψεκασμών.

Αυτό είναι άλλωστε το επίσημο επιστημονικό άλλοθι των αεροψεκασμών, η διασπορά ρινισμάτων αλουμινίου, τα οποία βέβαια δηλητηριάζουν την ζωή εν γένει στον πλανήτη με βαρέα μέταλλα και όχι μόνον. Δηλαδή εφαρμόζουν την καθαρά ΄΄επιστημονική΄΄ μέθοδο του σε σκοτώνω για να σε προστατέψω !

Το ερώτημα του με τι ΑΚΡΙΒΩΣ μας ψεκάζουν και οι επιπτώσεις στην υγεία μας είναι το ένα που πρέπει να μας ανησυχεί. Το δεύτερο είναι το ότι εκτός των χημικών ουσιών και των βαρέων μετάλλων, που είναι απόλυτα σίγουρο ότι προκαλούν αμέτρητες ασθένειες, η ενεργοποίηση του ιονοσφαιρικού κατόπτρου σηματοδοτεί έναν ακόμη κίνδυνο πρόκλησης ακραίων φαινομένων φυσικών, όπως και ψυχολογικών.

Αυτόν τον δεύτερο ύψιστο κίνδυνο κανείς δεν τον έχει προσμετρήσει στους καταστροφικούς αεροψεκασμούς. Aυτοί επιτελούν δύο παράλληλες αποστολές και μας ψεκάζουν σαν έντομα, κι όποιος επιβιώσει, και δημιουργούν τις προϋποθέσεις του επερχόμενου κλιματολογικού και ψυχοτρονικού πολέμου. Μένουμε απλώς στις επιπτώσεις που έχουν στην υγεία μας οι δηλητηριώδεις ουσίες που μας ψεκάζουν και χρησιμοποιώ την λέξη δηλητηριώδεις γιατί αυτό ακριβώς αισθάνθηκα ως γεύση, όταν αεροπλάνα ψέκαζαν πάνω από την περιοχή που κατοικώ και ήμουν φυσικά στο έλεός τους.

H ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ όμως ΠΑΘΗΤΟΚΟΠΟΙΗΣΗ του λαού μας θα πρέπει εξίσου να μας τρομάζει, γιατί την βιώνουμε έντονα.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...

ΡΟΗ 1871230711514075545

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

emo-but-iconΠ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ e-mail ΣΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

FB

G+

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

item