polemiko imerologio oukraniki krisi syria Boeing 777
07 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακοί στο Σότσι: Και το Google στην προπαγάνδα των γκέι

Με ένα νέο λογότυπο (doodle) στην αρχική του σελίδα, κατά τη συνήθη πρακτική του, αποφάσισε να "τιμήσει" το Google τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, στη Ρωσία, που ξεκινούν σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2014.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι έξι λωρίδες διαφορετικού χρώματος που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε γράμμα της λέξης Google, με έξι αθλητές που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά αθλήματα, ακολουθούν ακριβώς τα έξι χρώματα της σημαίας του "ουράνιου τόξου", του γνωστού συμβόλου της διεθνούς νεοταξικής ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας.

Αλλά η Google δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτήν την "διακριτική" αναφορά στο "θέμα" που εδώ και μήνες ανακινούν και δημιουργούν τα διεθνή κέντρα εξουσίας κατά της Ρωσίας, αλλά ακριβώς κάτω από το doodle ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον Ολυμπιακό Καταστατικό Χάρτη, με μια σαφώς πιο ξεκάθαρη και προβοκατόρικη αναφορά στο θέμα των ομοφυλοφίλων.

Μια αναφορά όμως που είναι και εντελώς άσχετη, με όσα ισχύουν τόσο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στην νομοθεσία της Ρωσίας γενικότερα:

«Ο αθλητισμός είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Κάθε άτομο πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αθλείται, χωρίς να υφίσταται διακρίσεις και με βάση το Ολυμπιακό πνεύμα, που απαιτεί αμοιβαία κατανόηση στο φρόνημα της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας», είναι το απόσπασμα από τον Ολυμπιακό Καταστατικό Χάρτη που βρίσκεται στην αρχική σελίδα.

Προφανώς καθίσταται σαφές προς τον καθένα ότι το απόσπασμα αυτό ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα στη Ρωσία και την στιγμή που ο πρόεδρος Β. Πούτιν, ο υπουργός εξωτερικών Σ. Λαβρόφ και άλλοι Ρώσοι αξιωματούχοι, έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο Σότσι, αρκεί να μείνουν μακρυά από τα παιδιά.

Κάτι τέτοιο χρειάζεται αρκετή... "επιστημονική φαντασία" για να το εκλάβει κανείς ως "στέρηση" του δικαιώματος των ομοφυλοφίλων να συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες...

defencenet.gr

Για την επιβεβαίωση του ότι η εικόνα του google είναι ίδια με την σημαία της ομοφυλοφιλικής κοινότητας , μπορείτε να ψάξετε στο google me λέξεις κλειδιά όπως : Gay/Gay flags/Gay parade κτλ.

Δείτε εδώ μερικά δείγματα

Blogger Widgets
  • Blogger Comment
  • Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Copyright © 2012 Πολεμικo Ημερολoγιο All Right Reserved
Κατασκευή ιστοσελίδωνVelvetStudio.gr