soon

Οι Χριστιανοί της Συρίας δεν περιμένουν πια την Σωτηρία από το Χριστιανοβασίλειο της Δύσης

H Κοιλάδα των Χριστιανών ζεί στη δίνη του πολέμου με τις μάχες να έχουν ενταθεί μεταξύ του συριακού στρατού και των ένοπλων εξτρεμιστικών ομάδων που έχουν ταμπουρωθεί στο μεσαιωνικό φρούριο των Ιπποτών με βαρύ οπλισμό. Όσοι χριστιανοί - κατά το 80% ελληνορθόδοξοι-δεν έχουν ήδη μεταναστεύσει, δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να πεθάνουν πολεμώντας.

Οι κάτοικοι που πολεμούν μαζί με το Συριακό στρατό έχουν εξοικειωθεί με την ιδέα του θανάτου. Μιλούν για τους νεκρούς συντρόφους τους λυπημένα αλλά σε έναν τόνο πραγματισμού. Οι υπόλοιποι,έχουν κλεισθεί στα σπίτια τους αλλά και πάλι δεν παύουν να είναι τα υποψήφια θύματα των ελεύθερων σκοπευτών και των ρουκετών που καθημερινά εκτοξεύονται από τα υψώματα του Κάστρου.

Οι περισσότεροι από τους εναπομείναντες χριστιανούς δηλώνουν ότι πια δεν περιμένουν τη σωτηρία τους από το Χριστιανοβασίλειο της Δύσης. Οι άνθρωποι αυτοί, που δεν εγκατέλειψαν τον τόπο τους, προτιμούν να πεθάνουν εδώ παρά να ζητούν το έλεος και τον οίκτο των Λευκού Ανθρώπου σε ξένους τόπους. Ο πόλεμος δεν είναι μεταξύ μουσουλμάνων ,σουνιτών και σιιτών ή σουνιτών και αλαουιτών.

Είναι ένας πόλεμος κατά του σκοταδισμού και αυτό αφορά όλους τους Σύριους,συμπεριλαμβανομένων και των χριστιανών.

ΠΗΓΗ

Blogger Widgets

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...

ΡΟΗ 279808767638730981

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

emo-but-icon



Π. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ e-mail ΣΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

FB

G+

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

item