Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014
0

Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και ίσως και ο πιο σκοτεινός. Πίσω από τα φιλανθρωπικά του ιδρύματα και κινήσεις, κρύβεται μια διεστραμμένη προσωπικότητα, που δεν τρέφει ίχνος συμπάθειας και αγάπης για τον άνθρωπο. Μια ηγετική μορφή στην υπηρεσία των σκοτεινών σχεδίων για τη μείωση και τον έλεγχο των πληθυσμών.

Ο Μπίλ Γκέις αποχωρεί από την θέση του προέδρου της Microsoft αναλαμβάνοντας μόνο ρόλο τεχνικού συμβούλου ενώ ο Σάτια Ναντέλα θα είναι ο νέος CEO της εταιρείας, στη θέση του Στιβ Μπάλμερ που είχε ανακοινώσει από το καλοκαίρι ότι πρόκειται να αποσυρθεί εντός του 2014.

Ένας από τους λόγους της αποχώρησης του είναι και οι τελευταίες του δραστηριότητες, οι... φιλανθρωπικού χαρακτήρα δραστηριότητες που του τρώνε πολύ χρόνο, ενέργεια και χρήμα, αν και το τελευταίο ρέει άφθονο.

Εξάλλου πρόσφατα είχε και συνάντηση με την Άγγελα Μέρκελ, ως πρόεδρος του Ιδρύματος "Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς", προκειμένου να συζητήσουν τον συντονισμό της διεθνούς αναπτυξιακής βοήθειας, στο πλαίσιο των στόχων της Χιλιετίας.

Επειδή η Γερμανία αναλαμβάνει την προεδρία της G-8 το 2015, υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία με το ίδρυμα του Αμερικανού επιχειρηματία, στην κατεύθυνση της καταπολέμησης της πείνας και της φτώχειας, της βελτίωσης της παροχής βασικής εκπαίδευσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Κι εδώ η υποκρισία περισσεύει... Πέρα από την Μέρκελ, που πολύ καλά γνωρίζουμε ότι μόνο για τη φτώχεια των άλλων δεν νοιάζεται, έχουμε και τον αρχιμάστορα του ψεύδους. Απλά συγκρίνετε αυτά τα δυο:

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, Μπιλ Γκέιτς, έστειλε ένα μήνυμα που γεμίζει ελπίδα όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, στην ετήσια επιστολή του που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης«Bill & Melinda Gates Foundation» την εκτίμηση πως μέχρι το 2035 κανένα από τα 35κράτη που η Παγκόσμια Τράπεζα εντάσσει στην κατηγορία των χωρών χαμηλού εισοδήματος, δεν θα είναι πλέον φτωχό.

«Σχεδόν από κάθε άποψη, ο κόσμος είναι καλύτερος από ότι ήταν ποτέ. Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο και με περισσότερη υγεία. Πολλά έθνη που χρειάζονταν εξωτερική βοήθεια, τώρα είναι αυτάρκη. Μπορεί να θεωρείτε πως οι πανηγυρισμοί θα έπρεπε να είναι μεγάλοι για μία τέτοια πρόοδος, όμως στην πραγματικότητα, η Μελίντα και εγώ συγκλονιζόμαστε από το πόσοι άνθρωποι θεωρούν ότι τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα. Η πεποίθηση πως ο κόσμος δεν μπορεί να λύσει την εκτεταμένη φτώχεια και τις επιδημίες, δεν είναι απλώς λαθεμένη, αλλά και επιβλαβής», αναφέρει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Μπιλ Γκέιτς.

Οι 300 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο έγιναν πλουσιότεροι κατά 524 δισ. δολάρια το 2013, σύμφωνα με σχετικό δείκτη του πρακτορείου οικονομικών ειδήσεων Bloomberg.

«Οι πλούσιοι θα συνεχίσουν να γίνονται πλουσιότεροι το 2014. Τα επιτόκια θα παραμείνουν χαμηλά, οι αγορές μετοχών θα συνεχίσουν να μεγεθύνονται και η οικονομία θα αναπτυχθεί κατά τουλάχιστον 2%», δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη από τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη ο Τζον Κατσιματίδης, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του ομίλου εταιρειών ενέργειας και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας Red Apple.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Microsoft, ήταν ο περισσότερο κερδισμένος. Η περιουσία του 58 ετών μεγιστάνα αυξήθηκε κατά 15,8 δισ. δολάρια σε 78,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη, καθώς οι μετοχές της Microsoft αυξήθηκαν κατά 40%.

Και η μόνη αλήθεια στα λεγόμενα του Γκέιτς βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού του: δραματική μείωση του πληθυσμού (αυτού που κακώς πιστεύει ότι υποφέρει ενώ όλα πάνε 'κατ' ευχήν') έτσι ώστε οι λίγοι που θα απομείνουν να περνούν καλύτερα. Και μάθαμε και τον στόχο τους που είναι το 2035. Καλό είναι αυτό, γιατί ήδη γνωρίζαμε ότι ήταν το 2025, άρα σημαίνει ότι βρίσκουν δυσκολίες κι έχουν καθυστερήσεις στο να πιάσουν τους 'στόχους'. Σε αυτό έχει συμβάλει πολύ και η ενημέρωση του κοινού από το διαδίκτυο.

Ο Γκέιτς τελευταία έχει χωθεί παντού. Αγοράζει μερτικό στα μεταλλαγμένα, πληρώνει αδρά γενετιστές, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Γεωμηχανική (πως θα μας ψεκάζουν και με τη βούλα) και γυρίζει όλη την Αφρική και εμβολιάζει τα μαυράκια με μολυσμένα εμβόλια. Κι αν αυτά δεν θέλουν να εμβολιαστούν, τότε ο 'φιλανθρωπικός' εμβολιασμός γίνεται υπό την απειλή όπλων!

Τα εμβόλια, λέει θα σώσουν και τον πλανήτη μας!!! Πως θα γίνει αυτό το θαύμα; Πολύ απλά, εκτός ότι αρρωσταίνουν και δεν προστατεύουν αυτούς που τα κάνουν, εμπεριέχουν και στειρότητα, ώστε τα μικρά μαυράκια που τα δέχονται να είναι και τα τελευταία στον κύκλο ζωής. Να γιατί βάζει στόχους το 2035... Του ξέφυγε και το είπε και ξεκάθαρα σε διάλεξη του για το 'σώσιμο' του πλανήτη: Πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός και σ' αυτό συμβάλλουν οι εμβολιασμοί.

Να πως θα εξαλείψει παρέα με την Μέρκελ τη φτώχεια: Εξαλείφοντας τους φτωχούς! Πρώτα εξαθλιώνεις και όσους δεν είναι ακόμα, τους παίρνεις και το βρακί και μετά τους κάνεις delete: case solved! - Το πρόβλημα λύθηκε!

Αυτή είναι, λοιπόν, η έγνοια του Γκέιτς, πως θα φύγουν μαζικά κάποια εκατομμύρια ανθρώπων από τη μέση και μάλλον τώρα είναι που θα πέσει στο αγαπημένο του σπορ με τα μούτρα!

Ακούστε τον!

ΠΗΓΗ

Blogger Widgets

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου