ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, η οποία έχει τεράστια πολιτική και συμβολική σημασία, βρίσκονται αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, με τη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ. Τι κάνει ο Αντώνης Σαμαράς; Τρέχει και δεν φτάνει, για να εκλέξει «μικρή πρωθυπουργό» την εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα.

Στον δήμο της Αθήνας περνούν στον δεύτερο γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Γιώργο Καμίνη ή τον υποψήφιο της Ν.Δ. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την επιλογή της Δεξιάς, των πασόκων και του Κουβέλη, για να μην πέσει ο πρώτος δήμος της χώρας στα χέρια των "ναζιστών". Και τα δύο σενάρια ξέρετε πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα; Μιαν ανάσα.

Ετσι λοιπόν, σε τέσσερις μήνες, η κάλπη θα δώσει τη λύση που δήθεν δεν μπορούν να δώσουν οι αρχηγοί του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Και αυτή είναι η επίτευξη μιας πραγματικής εθνικής συνεννόησης, για να μην τσακιστεί η χώρα στα βράχια μέσα από μια τυφλή σύγκρουση με όρους και φρασεολογία της δεκαετίας του ’80.

Μετά τις 18 Μαΐου θα το θυμηθείτε: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι για το Μέγαρο Μαξίμου ο «σαμποτέρ του ευρώ» και ο «αβανταδόρος των κερδοσκόπων». Οπως και ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα είναι για την Κουμουνδούρου ο «αχυράνθρωπος της Μέρκελ» που οδηγεί τον λαό σε εξαθλίωση. Ολα τότε θα είναι αλλιώς!

ΠΗΓΗ

Blogger Widgets

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου