Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014
0

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα (στις 18:45), στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατιού Κέντρου Κοζάνης, η συνέντευξη τύπου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ο κ. Καρυπίδης αφού έκανε μια τοποθέτηση περίπου 15 λεπτών κατά την οποία εξήγησε με χρονολογική σειρά όλα τα γεγονότα όπως συνέβησαν (το πως τον προσέγγισαν από το ΣΥΡΙΖΑ και τι ακολούθησε μετά, μέχρι το “διαζύγιο”), έδωσε διευκρινήσεις και εξηγήσεις και για τις αναρτήσεις του στο facebook, για τις οποίες, ως γνωστόν, χαρακτηρίστηκε από μερίδα των ΜΜΕ και από μεγάλη μερίδα πολιτών (κυρίως του αριστερού χώρου) ως αντισημίτης και ρατσιστής, παράλληλα όμως έδωσε και μια από σειρά απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

Ανέφερε πως δεν επιθυμεί τη στηρίξη κανενός κόμματος, πως όλοι όσοι τον πολέμησαν θα λάβουν την απάντησή του από τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας το βράδυ των εκλογών, ενώ έδωσε και διευκρινήσεις για το πώς θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του. Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη, μαζί με το κόμματι των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, στο βίντεο του kozan.gr που ακολουθεί…

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου