Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014
0

Τελικά όντως οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων πιάνουν τόπο !!!

Ο γαλάζιος βουλευτής της Α' Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας και Γιάννης Ιωαννίδης (βουλευτής Α Αθηνών και Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας αντίστοιχα) είναι, σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι δύο από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που εντοπίστηκαν να έχουν βγάλει εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό!

Μάλιστα, υπάρχει και τρίτος βουλευτής της ΝΔ το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά βρίσκεται μαζί με αυτά των Κικίλια και Ιωαννίδη, στη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου.

Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένοι τρεις έβγαλαν συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ, σε τράπεζες του εξωτερικού.

Τα επίμαχα εμβάσματα των τριών βουλευτών εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο του 2009-2012 και το ποσό δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες των τριών πολιτικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, καθένας τους έβγαλε στο εξωτερικό ποσό που είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ.

Η αποκάλυψη έγινε από τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, η οποία περιλαμβάνει 600 φορολογούμενους που διακίνησαν μεγάλα ποσά, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στην εφορία.

πηγή: iefimerida.gr

Πάντως, σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφόρηση από τα γραφεία των δύο βουλευτών, επιβεβαιώνονται μεν τα εμβάσματα στο εξωτερικό, τονίζεται όμως ότι τα ποσά ήταν νόμιμα, πλήρως δικαιολογημένα και έχουν επιστρέψει ήδη στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου