Με την ανθρωπότητα να θανατώνεται μέρα με την ημέρα από τρόφιμα που περιέχουν ΓΤΟ, με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, το αργό πετρέλαιο, τα πλαστικά, τα chemtrails, τα φάρμακα, τους εμβολιασμούς, την ραδιενέργεια και τις ένοπλες συρράξεις, οι δυνάμεις της νέας τάξης «οραματίζονται» μία νέα κατηγορία «ανθρώπων» ώστε να συνεχιστεί η ύπαρξη μας.

Είναι μία τεχνοκρατία του γονιδιώματος… και όχι απλά μωρά που «σχεδιάζονται» βάσει γενετικών προτιμήσεων των γονέων. Η νέα τεχνοκρατία ονομάζεται διανθρωπισμός και επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α έχουν ήδη υποβάλλει προτάσεις ώστε να δημιουργήσουν με απόλυτα νόμιμα μέσα γενετικά τροποποιημένα παιδιά.. Στην πραγματικότητα, έχουν ήδη δημιουργηθεί γενετικά τροποποιημένα ανθρώπινα έμβρυα.

Η εκλεπτυσμένη τεχνολογικά νέα μορφή ευγονικής θα εξυπηρετήσει απόλυτα τις επιδιώξεις των ελίτ. Αν και εξαρχής φαίνεται μία «αθώα» πράξη, η χρησιμοποίηση δηλαδή βλαστοκυττάρων για να υποβοηθηθούν οι γυναίκες με προβλήματα υπογονιμότητας ή να αναπτυχθεί ένα υγιές έμβρυο εντός μίας γυναίκας με μιτοχονδριακή πάθηση, εντούτοις η διαδικασία θα πρέπει να εγείρει σοβαρότατα ηθικά ζητήματα.

Η «βελτίωση», η «ενίσχυση» του ανθρώπινου είδους εκλαμβάνεται από τους ελίτ ως η φυσική εξέλιξη της ανθρωπότητας.. Άνθρωποι που δεν θα διαθέτουν όμως ανθρώπινη φύση.

Για να κατανοήσουμε την έννοια του διανθρωπισμού, θα πρέπει να κατανοήσουμε το φιλοσοφικό υπόβαθρο ενός από τους πρώτους εμπνευστές της, του Julian Huxley, (σ.σ. pentapostagma.gr – αδελφού του Aldous Huxley, συγγραφέα του βιβλίου Brave New World), που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη λέξη Διανθρωπισμός. Ο Huxley αποτέλεσε μέλος της Βρετανικής Κοινότητας Ευγονικής , με την προώθηση της ευγονικής να αποτελεί ασφαλώς τον κύριο στόχο της συγκεκριμένης Κοινότητας.

Τα μέλη του Οργανισμού Ελέγχου Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α – FDA ανησυχούν καθώς δεν έχουν υλοποιηθεί αρκετές μελέτες σε ζώα ή σε εργαστηριακές συνθήκες ώστε να γεννηθούν παιδιά με τροποποιημένο γενετικό υλικό, και ο Δρ. Evan Snyder του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Sanford-Burnhal στην La Jolla της Καλιφόρνια, και προεδρεύων της 25μελούς επιτροπής που θα αποφασίσει για την τελική έγκριση ή μη δήλωσε σχετικά:

«Θεωρώ ότι αποκομίσαμε, σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, την αίσθηση ότι πιθανώς δεν υπήρχαν αρκετά δεδομένα είτε από μελέτες σε ζώα είτε από μελέτες σε in vitro συνθήκες ώστε να προχωρήσουμε με σιγουριά σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.. δίχως να έχουν απαντηθεί μερικά επιπρόσθετα ερωτήματα».

Τα ερωτήματα όμως δεν είναι λίγα σε αριθμό, και είναι πιεστικά και σοβαρότατα:

– Ποιος θα καθορίσει ποια γονίδια θα «ακυρώνονται» και θα «αχρηστεύονται» και ποια τελικώς θα «αξιοποιούνται»; Ποιος μπορεί να αποτρέψει την μετατροπή της επιστημονικής/γενετικής επικυριαρχίας σε μία τεχνολογικά εξελιγμένη μορφή Σταλινισμού ή Ναζισμού;

– Θα θεωρηθούν ορισμένες φυλές κατώτερες από τις υπόλοιπες, και τα γενετικά τροποποιημένα μωρά θα είναι «διαθέσιμα» μόνο για ορισμένες ομάδες ανθρώπων; Γνωρίζουμε ήδη ότι οι ελίτ θέλουν να διαιωνίσουν το «είδος» τους και να αφανίσουν την ‘αναλώσιμη’ τάξη, όπως αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά ο Bill Gates:

“Ο κόσμος κατοικείται σήμερα από 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους … και ο αριθμός πλησιάζει τα 9 δισεκατομμύρια. Εάν εργασθούμε σοβαρά για να δημιουργήσουμε νέα εμβόλια, διαλύσουμε τα συστήματα υγείας, και παρέχουμε «υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας», τότε θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν τον αριθμό κατά 10 με 15 τοις εκατό”.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου