Οἱ περισσότερες, ἐπίσημες, ἔρευνες, καταθέτουν μὲ στόμφο τὰ συμπεράσματά τους: ΟΧΙ!!!

(Εἶναι σὰν τὶς ἔρευνες ποὺ ἔκανε ἡ ΝΟΚΙΑ γιὰ τὶς πιθανὲς ἐπιπλοκὲς ποὺ ἐπιφέρουν οἱ ἀκτινοβολίες τῶν κινητῶν τηλεφώνων!!! Ἀκριβῶς τῆς αὐτῆς λογικῆς καὶ χρηματοδοτήσεως!!!)

Ὅμως, ὅπως σὲ κάθε ἐπιχείρισι καταστολῆς, πάντα θὰ ὑπάρχουν καὶ οἱ ἀντιρρησίες, ἔτσι κι ἐδῶ, στὸ ζήτημα τῶν ἐμβολίων, ἄν κι ὅλη ἡ «ἐπιστημονικὴ» κοινότης ἔχει προαποφασίσῃ τὴν πορεία της, παραμένουν κάποιοι γραφικοί, ῥομαντικοὶ ἴσως, ποὺ ἐξακολουθοῦν νὰ ἐνδιαφέρονται γιὰ τὸν ἄνθρωπο κι ὄχι γιὰ τὴν δική τους προβολή.

Αὐτοὶ λοιπὸν κάνουν τὴν διαφορὰ στὰ πάντα!

Ἀπὸ κάτι τέτοιους, πραγματικοὺς ἐπιστήμονες, μαθαίνουμε κατὰ καιροὺς κάποιες ἀπὸ τὶς ἀλήθειες ποὺ μᾶς ἀποκρύβουν. (Τοὺς χαρακτηρίζω ὥς πραγματικούς, διότι ἐξακολουθοῦν νὰ θέτουν τὴν Ἐπιστήμη στὴν ὑπηρεσία τῆς ἀνθρωπότητος!!!)

Μίαν τέτοιαν λοιπὸν ἔρευνα θὰ σᾶς παρουσιάσω σήμερα. Ἀξίζει τὸν κόπο νὰ τὴν κρατήσουμε, διότι ὅλο καὶ πυκνώνουν οἱ ἐκβιασμοὶ γιὰ ἐμβολιασμούς. Ἀλήθεια, σέ λίγο θά μποροῦμε νά προστατεύσουμε τά παιδιά μας ἤ θά μᾶς τά ἁρπάζουν διά τῆς βίας πρό κειμένου νά τά ἐμβολιάσουν;

Φιλονόη.

Νέα έρευνα καταδεικνύει εμβόλια που προκαλούν εγκεφαλικές αλλαγές τύπου αυτισμού

Όλο και περισσότερες ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες καταδεικνύουν την επικινδυνότητα των εμβολιασμών, ιδιαίτερα σε παιδιά. Πολλές ελεύθερες επιστημονικές φωνές υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα οι εμβολiασμοί καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και καθιστούν τον οργανισμό μας ανίκανο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ασθένεια.

Στην ουσία μας καθιστούν από την παιδική ηλικία, υποχείρια των φαρμακο-ουσιών και πειραματόζωα της σύγχρονης φαρμακο-ιατρικής η οποία έχει ως πρακτική να αποκαθιστά ένα πρόβλημα υγείας παρέχοντας φάρμακα που προκαλούν άλλα προβλήματα, τα οποία επίσης αντιμετωπίζονται με φάρμακα κλπ., κλπ..Πρόσφατη έρευνα απέδειξε το συσχετισμό ουσίας εμβολίων με την διαταραχή του ΑΥΤΙΣΜΟΥ.

H μη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία του εγκεφάλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυτισμού, της αναπτυξιακής διαταραχής η οποία παρουσιάζεται σε όλο και περισσότερα παιδιά ανά τον κόσμο. Στις ΗΠΑ σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία 1 στα 60 αγόρια εμφανίζουν τη συγκεκριμένη διαταραχή σε ήπια ή οξύτερη μορφή.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και απο το Εθνικό Κέντρο Ερευνών για τον Αυτισμό των ΗΠΑ, βρήκαν αξιοσημείωτες εγκεφαλικές αλλοιώσεις, πανομοιότυπες με αυτές του αυτισμού, σε μωρά-πιθήκους που είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο που κατασκευάστηκε και κυκλοφορεί από το 1990 και περιέχει την φαρμακευτική ουσία thimerosal, η οποία έχει σαν βάση τον υδράργυρο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα στο εγκυρότατο επιστημονικό journal, Acta Neurobiologiae Experimentalis. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τεχνικές scanning με τις οποίες κατόρθωσαν να αξιολογήσουν με απόλυτη ακρίβεια τόσο την ανάπτυξη όσο και τη λειτουργία των εγκεφάλων των πειραματόζωων πριν λάβουν την συνήθη δόση του εμβολίου και μετά και κατά το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα έκαναν τις απαραίτητες αντίστοιχες απεικονίσεις και συγκρίσεις ανάμεσα στους εγκεφάλους των πιθήκων που έκαναν το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έλαβαν. Στα αρχικά στάδια της έρευνας οι πρόσφατα εμβολιασμένοι πίθηκοι εμφάνισαν μια αύξηση του όγκου του εγκεφάλου σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους, η οποία είναι πανομοιότυπη με την αύξηση όγκου που παρουσιάζει ο εγκέφαλος των παιδιών με αυτισμό.

Επιπλέον, οι αναλύσεις της λειτουργίας του εγκεφάλου υπέδειξαν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους πιθήκους. Οι εμβολιασμένοι πίθηκοι εμφάνισαν αύξηση κάποιων συγκεκριμένων υποδοχέων (morphine-like receptors) οι οποίοι παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην παράδοξη εγκεφαλική δραστηριότητα των παιδιών με αυτισμό και συνδέονται άμεσα με το κέντρο του συναισθήματος. Οι πίθηκοι που δεν έλαβαν το εμβόλιο δεν παρουσίασαν καμία αύξηση στους συγκεκριμένους υποδοχείς.

Τα αποτελέσματα των ερευνών δείχουν ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμοί των πιθήκων είχαν ως αποτέλεσμα εμφανείς επιπτώσεις στην ανάπτυξη και τη λειτουργία του εγκεφάλου όμοια με αυτή που έχει καταγραφεί από τις έρευνες σε παιδιά με αυτισμό. Οι επιπτώσεις αυτές είναι άμεσες και παρουσιάζονται σε διάστημα 3-4 μηνών. Στη σχετική δημοσίευση, ο επικεφαλής της έρευνας Dr. Kris Tuslejski, υποστηρίζει ότι τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά διότι υποδεικνύουν ξεκάθαρο συσχετισμό της εμφάνισης της διαταραχής του αυτισμού με τον συγκεκριμένο εμβολιασμό.

Η ίδια ερευνητική ομάδα έχει ήδη ολοκληρώσει και μία επιπλέον έρευνα, με παρόμοιες διαδικασίες, στις οποίες εξετάζονται οι επιπτώσεις από το εμβόλιο της ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Β το οποίο περιέχει την ίδια φαρμακευτική ουσία thimerosal. Η πρώτη σειρά των πειραμάτων έδειξε ότι τα πειραματόζωα που έλαβαν το εμβόλιο την πρώτη μέρα της ζωής τους παρουσίασαν αξιοσημείωτη βραδύτητα σε αντιδράσεις τύπου reflex (δηλαδή αντιδράσεις του περιφερειακού νευρικού συστήματος οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιβίωση).

Αναμένεται η ολοκλήρωση της δεύτερης σειράς προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι πλήρως επιβεβαιωμένα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου