Σχόλιο Ιστολογίου Πολεμικό ημερολόγιο :

Μάλλον Κάποιος αποφασισμένος κοντός ονόματι Πούτιν, χαλάει την σούπα των Νεοταξιτών για γεωπολιτική κυριαρχία σε όλον τον κόσμο

Κέρι: Θα σας αποκλείσουμε οικονομικά – Πουσκόφ: Είναι αδύνατο να αποκλειστεί η Ρωσία.

Ο ΥΠΕΞ των Η.Π.Α., Τζον Κέρι, διεμήνυσε στην Μόσχα ότι αν η Ρωσία προχωρήσει σε επέμβαση στην Ουκρανία θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις των δύο χωρών, τονίζοντας πως είναι πιθανός και ο οικονομικός αποκλεισμός της Ρωσίας. Αμέσως έλαβε ηχηρό μήνυμα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμας, Αλεξέι Πουσκόφ.

Μιλώντας στο πρακτορείο Interfax, ο Πουσκόφ δήλωσε πως η προσπάθειες της Δύσης να αποκλείσουν τη Ρωσία «είναι καταδικασμένες».

Τόνισε, μάλιστα, πως οι χώρες της Δύσης δε θα καταφέρουν να επιτύχουν διεθνή αποκλεισμό της χώρας, επισημαίνοντας πως ανάλογες ενέργειες δεν είναι παραγωγικές και τονίζοντας: «Είναι αδύνατο να αποκλειστεί η Ρωσία».

Επιπλέον άφησε να εννοηθεί πως πέραν των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ υπάρχουν και άλλες χώρες, οι οποίες δεν έχουν εκφραστεί σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε Ουκρανία και Ρωσία.

«Δεν έχουν γίνει γνωστές δηλώσεις από μεγάλη μερίδα χωρών, εκ των οποίων και οι σημαντικές χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία και άλλες σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε η Ρωσία», συμπλήρωσε ο Πουσκόφ.

Δεν έχουν καταλάβει εκεί στην Ουάσινγκτον πως η Ρωσία δεν είναι όπως τα κρατίδια που αλωνίζουν…

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου