Ιερατείο Σαηεντολόγων και βαπτιστών κυβερνάει την Ουκρανία! Μετά την αποκάλυψη ότι ο μεταβατικός “πρόεδρος” της Ουκρανίας, Alexander Turchinov τυγχάνει πάστορας της Εκκλησίας των Βαπτιστών, πληροφορούμαστε ότι και ο μεταβατικός “πρωθυπουργός” της χώρας Arseniy Yatsenyuk είναι ιερέας (auditor) της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας.

Tο Interfax religion στις 5/03/14 επιβεβαίωνε ότι ο Arseniy Yatsenyuk ανήκει στη λεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

Η επαγγελματική διαδρομή του Yatsenyuk είναι ενδεικτική της προσχωρησής του στην Σαηεντολογία. Στην Ουκρανία, ανέλαβε μια τράπεζα της Σαηεντολογίας, την Aval Bank.

Tο 1998 έγινε μέλος της οργάνωσης της Scientologie ενώ εργαζόταν ακόμα ως σύμβουλος για τον πιστωτικό τομέα της Aval Bank. Την ίδια χρονιά υπέγραψε ένα συμβόλαιο με το αποκαλούμενο «Sea Org» την ελιτίστικη δομή της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας.

Είναι απόφοιτος της Διανοητικής και της Σαηεντολογίας (παράρτημα Κιέβου), δηλαδή της θρησκευτικής σχολής που μυεί ”στις ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και δυνατότητες που υπερβαίνουν την επιστημονική σκέψη και την απελευθέρωση της ψυχής μέσω της σοφίας”.

Ο Arseniy Yatsenyuk είναι εν ενεργεία υψηλόβαθμο μέλος της παραθρησκευτικής οργάνωσης και κατέχει το βαθμό του “auditing” καλούμενο και OT- 6 (operant Thetan-6), δηλαδή άτομο που δρα χωρίς να έχει ανάγκη από το σώμα και που αντιστοιχεί στο επίπεδο του ιερέα ή εκπαιδευμένου ιερέα στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

Η αδερφή του Alina Petrovna Steele (γνωστή ως Alina Jones ), είναι πολιτογραφημένη στις ΗΠΑ και επίσης σχετίζεται με την Scientologie. Δραστηριοποιείται στο παράρτημα της Santa Barbara στην Καλιφόρνια και κατέχει το βαθμό του επιπέδου OT- 4 (8 συνολικά επίπεδα).

Η σύζυγος και τα παιδιά του διορισμένου – και όχι εκλεγμένου – “πρωθυπουργού” της Ουκρανίας, διαμένουν επίσης στην Santa Barbara της Καλιφόρνια και επιδίδονται στην ενίσχυση της παγκόσμιας επιρροής της Εκκλησίας των Σαηεντολόγων. (Dallasblog, 17/02/14)

Στην Γαλλία, κοινοβουλευτικές εκθέσεις κατατάσσουν την Σαηεντολογία στην κατηγορία των σεκτών, την ίδια στιγμή που σε ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία είναι αναγνωρισμένη ως θρησκεία.

Οι Σαηεντολόγοι καταδικάστηκαν για εγκληματικές πράξεις σε Kαναδά, Αμερική, Δανία, Ιταλία. Σύμφωνα με την Monde απαριθμούν 12.000.000 οπαδούς σε όλον τον κόσμο.

Διασύνδεση Σατανισμού και Σαηεντολογίας

Το πρώην μέλος της Eκκλησίας της Σαηεντολογίας (1974 -1983), John Atack αποκαλύπτει στο βιβλίο του “A Piece of Blue Sky”, (εκδ. Lyle Stuart Books ΗΠΑ), τις διασυνδέσεις της Σαηεντολογίας με τον Σατανισμό.

Έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε Sunday Times, Forbes magazine, Time, Los Angeles Time ,Reader Digest, TVS, Central TV, Granada TV, CBC, NBC, CBS και ABC καθώς και σε ντοκυμαντέρ του BBC.

Στο βιβλίο του μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι o Hubbard λατρεύεται σαν ”ενσάρκωση του Βούδα αλλά και του Maitreya που φωτίζει όλο το κόσμο”.

Στο κεφάλαιο περί του βαθμού OT-8 αναφέρει ότι πρωτοφανείς βλασφημίες αποδίδονται κατά του προσώπου του Χριστού.

Το 1945 ο Hubbard σχετίζεται με τον Aleister Crowley, τον γκουρού του νεοσατανισμού. Χάρη σ΄ αυτόν θα γνωριστεί και με τον John Parsons (Jack) έναν χημικό ο οποίος ασκεί μαύρη μαγεία.

Οι Hubbard και Parsons επιδίδονται σε σεξουαλικά τελετουργικά στην Sara Elizabeth Northup (ψευδώνυμο Betty) επιδιώκοντας να την καταστήσουν τη μητέρα του Κακού (“Babalon”).

Ο Hubbard συνεχίζει να πραγματοποιεί τελετουργίες μαύρης μαγείας και ασκήσεις αυτοΰπνωσης. Το 1948, θα παρουσιάσει τα συμπεράσματά του για την ύπνωση και το 1950 θα εκδώσει την “Διανοητική”.

Θα αναγνωρίσει αργότερα τον θαυμασμό του για τον Aleister Crowley, τον ”αληθινό του φίλο, του οποίου οι ιδέες πολύ τον ενέπνευσαν στο να θέσει τα θεμέλια της Σαηεντολογίας”.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου