ΕΓΡΑΨΕ ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ 1-0 !!!

Μπλόφα του Πούτιν το τελεσίγραφο ή τακτική των Κατασκόπων της KGB !!! …Σίγουρα πάντως έγραψε ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ ο-1

Το να αφήνει η Μόσχα μια είδηση να διαρρέει μέσω του Interfax και μετά από ορισμένες ώρες να το διαψεύδει δεν είναι συνηθισμένο τον καιρό της ειρήνης, πολλώ μάλλον των καιρώ του Πολέμου !

O Πούτιν είναι οπαδός της μεθόδου του ΣΟΚ και σίγουρα κατάφερε και προκάλεσε Δέος στην “τελειωμένη Ευρώπη” που βέβαια δεν υπάρχει κανείς που να σταθεί μπροστά του …Αλλά το κακό είναι οτι το έφαγαν αμάσητο οι Αμερικανοί που ψάχνουν ακόμη το άρθρο 4 του ΝΑΤΟ !

Οι Αμερικανοί τρομοκρατήθηκαν και μάλιστα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Μπάιντεν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Β. Μεντβέντεφ καλώντας τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Ουκρανία …Ακόμη γελάνε στην Κόκκινη Πλατεία !

Ο Πούτιν έβαλε τους Ευρωπαίους να τρέχουν και να μην φτάνουν αφού εφάρμοσε μια παλιά και δοκιμασμένη τακτική των Κατασκόπων της KGB τρομοκράτησε τον αντίπαλο βάζοντας τον να κάνει βεβιασμένες κινήσεις και τώρα το παίζει ..Κινέζος !

Αντικειμενικός Στόχος του Τελεσιγράφου γιατί υπήρχε τελεσίγραφο, ήταν Ο άμαχος πληθυσμός της Κριμαίας και οι ερασιτέχνες πολιτικοί του Κιέβου που έσπευσαν να ζητήσουν απεγνωσμένα βοήθεια απο την Ε.Ε ,αλλά κατάλαβαν ότι κανείς (Φράγκος-ούτε βέβαια Γερμανός ) δεν πρόκειται να πολεμήσει για αυτούς ,άσε που μερικοί από τους ηγέτες της Ε.Ε δεν ξέρουν κατά που πέφτει η Ουκρανία

Όσο για τον Ομπάμα οι Αμερικανοί πολίτες κατάλαβαν γρήγορα ότι δεν το έχει ούτε μπορεί να αποδώσει όταν πιέζεται !

Ο Πούτιν δεν πρόκειται από ότι φαίνεται προς το παρόν να κάνει Πόλεμο αλλά θα λαχταρήσει τους Ευρωπαίους που εκτός από δηλώσεις και κυρώσεις του τύπου της Μέρκελ δεν πρόκειται να κάνουν το παραμικρό !

Αν ο Ναύαρχος Αλεξάντερ Βίτκο Διοικητής του Στόλου δεν το είχε δώσει τελεσίγραφο και το Interfax το «διέρρεε «τώρα θα είχαμε άλλες εξελίξεις , Ο Ναύαρχος το έστειλε εν γνώσει του Πούτιν και μάλιστα πολύ καλά σχεδιασμένα !

Τώρα τα περί διαψεύσεως από το Υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας είναι για άλλες Χώρες και για άλλες υπηρεσίες !

Βετεράνος

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου