ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ. ΚΤΗΝΗ! ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΟΙΑ ΔΥΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.

“Παναγιά μου, σκότωσαν τα παιδιά”. Αυτά ήταν τα λόγια της φίλης που μας ενημέρωσε για το βίντεο που διέρρευσε πριν από λίγο. Οι Ισλαμοφασίστες στο Χαλέπι δολοφόνησαν οικογένειες χωρικών μέσα στο κτήμα τους. Ακόμα και τα παιδιά. Μπροστά στην κάμερα, για παραδειγματισμό των “απίστων”.

Είναι τα ίδια καθάρματα που σφάζουν στην Ουκρανία μαζί με τους ναζί. Είναι τα ίδια καθάρματα που έσφαζαν γηγενείς μαζί με τον Χίτλερ. Είναι τα ίδια καθάρματα που ξεκλήρισαν την Σερβία, το Κοσσυφοπέδιο, την Κύπρο, την Ιωνία, τον Πόντο, την Αρμενία, κάθε σπιθαμή Ελληνίζοντος πολιτισμού που έπεφτε στα χέρια τους.

Το βιντεο αφιερώνεται στα ελληνόφωνα κτήνη που συνεργάζονται μαζί τους. Στα πολιτικά καθάρματα που ήθελαν να πιάσουν λίγο από το αθώο αίμα στα βρωμερά χέρια τους. Αναζητήστε τις δηλώσεις τους και θα τους βρείτε. Εννοείται ότι δεν πρέπει να το δείτε εάν δεν αντέχετε. Κρατήστε το όμως μέσα σας γιατί ο πόλεμος είναι εδώ και έρχεται καλπάζοντας. Τόσο ξεκάθαρος όσο ο εχθρός. Όπως τον έζησαν οι πρόγονοι μας, αλλά κάποιοι μας ήθελαν να ξιφομαχούμε με φαντάσματα για να είμαστε εύκολη λεία από γενιά σε γενιά.

Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος : Επέλεξα το βίντεο αυτό να μήν παίξει στην σελίδα μου οπότε μπορείτε να το δείτε στην σελίδα προέλευσης του άρθρου ...

Εδώ το βίντεο

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου