4.000 Αλεξιπτωτιστές διέταξε αιφνιδιαστικά ο Πούτιν να ετοιμαστούν σε μια κινητοποίηση που δεν έχει γίνει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια στη Ρωσία!

Η κινητοποίηση αυτή γίνεται με τον μανδύα Άσκησης που ξεκίνησε ξαφνικά από χθες, ενώ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και η γιγάντια Πυραυλική-Αντιεροπορική Άσκηση με επίκεντρο το Κοσμοδρόμιο του Kpaustin Yar! (δείτε σχετικό μας άρθρο εδώ)

Οι Αλεξιπτωτιστές της 98ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας, τέθηκαν σε επιφυλακή και διατάχτηκαν να εγκαταλείψουν την βάση τους στο Ιβάνοβο, μαζί με 36 μεταγωγικά για να δοκιμαστούν σε προσομοίωση Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης και πραγματικές συνθήκες μάχης!

Βεβαίως 4.000 Αλεξιπτωτιστές δεν πέφτουν για τις “μαύρες χήρες”, αλλά είναι σαφές ότι εκπαιδεύονται για να πέσουν στην Ουκρανία, σε Ρωσικούς “θύλακες” όπου οι Ουκρανικές Δυνάμεις απειλούν ή πιέζουν Ρωσόφωνους, να εξουδετερώσουν ακαριαία την απειλή, να αποκόψουν δρόμους ή γέφυρες και να εξασφαλίσουν αεροδιαδρόμους για προσγείωση των κυρίως Ρωσικών Δυνάμεων, όπως έγινε αναίμακτα ήδη στην Κριμαία.

Οι “Ομπρελάδες” δηλαδή, εάν απαιτηθεί, θα πέσουν σαν ξαφνική μπόρα σε επιλεγμένα σημαία της Ουκρανίας, με υποψήφια αυτά που φαίνονται στον χάρτη, καθώς η Κριμαία είναι μόνον η αρχή!

Ενώ παραμένει αναπάντητο το ερώτημα εάν πράγματι καταρρίφθηκαν από τους Ρώσους δύο Αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, όπως ακούστηκε χθες…

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Η Μόσχα θέλει να είναι έτοιμη για να εκμεταλλευθεί το παραμικρό λάθος του Κίεβου, στο οποίο μπορεί να προβεί ως “αντίποινα” για το Δημοψήφισμα της Κυριακής και την αναμενόμενη προσάρτηση της Κριμαίας, το οποίο ήδη ψήφισε και ετοίμασε την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας! Εάν λοιπόν η Ουκρανία τραβήξει το σκοινί σε Χάρκοβο, Ντονέτσκ και αλλού όπου υπάρχουν Ρωσόφωνοι, τότε η απάντηση θα είναι κεραυνοβόλος! Την Άσκηση-Πρόβα, που θα διαρκέσει ως τις 14 Μαρτίου, συντονίζει και επιβλέπει προσωπικά ο Διοικητής των Αλεξιπτωτιστών Στρατηγός Vladimir Shamanov (φωτο), ο οποίος και θα ενημερώσει τον Υπουργό Άμυνας και τον Πούτιν για την ετοιμότητα των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεών του!

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΡΩΣΙΑ

Εν τω μεταξύ η Λευκορωσία ζήτησε άλλα 15 Ρωσικά Μαχητικά στο έδαφός της, ως απάντηση στην αύξηση της ΝΑΤΟΪκής παρουσίας στην περιοχή που συμπεριλαμβάνει αποστολή F-15 και F-16.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου