Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014
0

«Λυπηρή» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, την άρνηση της Ρωσίας να αποσύρει τα στρατεύματά της από τα σύνορα με την Ουκρανία και να αφήσει την Κρριμαία στο έλεος της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου.

Παράλληλα τόνισε ότι οι ΗΠΑ "είναι έτοιμες να αντιδράσουν αν διεξαχθεί το δημοψήφισμα την Κυριακή στη χερσόνησο της Κριμαίας".

«Δεν έχουμε προφανώς φθάσει σε μια κατάσταση όπου η Ρωσία έχει επιλέξει να αποκλιμακώσει (την ένταση), όπου η Ρωσία έχει επιλέξει την οδό της επίλυσης της κατάστασης με ειρηνικό τρόπο και μέσω της διπλωματίας. Αυτό είναι λυπηρό. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στις επόμενες ημέρες» υπογράμμισε ο Κάρνεϊ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε αν το δημοψήφισμα διεξαχθεί την Κυριακή» τόνισε ο Κάρνεϊ. Όταν ρωτήθηκε πόσο σύντομα θα ακολουθήσει η αντίδραση αυτή, ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας είπε: «Νομίζω, για να μην το διυλίζω και τόσο, σύντομα».

Τι θα κάνουν άραγε; Θα βομβαρδίσουν; Θα κάνουν απόβαση στην Κριμαία; Θα βγάλουν διεθνές ένταλμα σύλληψης του Β.Πούτιν και των συνεργατών του; Θα κατάσχουν τα ρωσικά λεφτά που είναι στις τράπεζές τους; Ολοι αναμένουν με αγωνία.

Το βέβαιο είνει ένα: Οτι η Ρωσία δείχνει να αδιαφορεί πλήρως...

defencenet.gr

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου