Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014
0

Πρώτο βήμα: βάζεις το εμαιλ σου στο http://www.3660.gr
για να μπορείς να παίρνεις πληροφορία και οδηγίες στο εμαιλ σου , επόμενη κίνηση, παίρνεις το λινκ τους http://www.3660.gr και το μοιράζεις παντού ,με εμαιλ,με σκυπε ,με facebook,με twitter ,ακόμα και με χαρτάκι σημείωμα όταν είσαι εκτός ίντερνετ !!

Εδώ είναι η αρχαία ελληνική αγορά μας που πρέπει να είμαστε πολλοί και ιδιώτες άλλα και εταιρίες ώστε να συναλλασσόμαστε με το δικό μας νόμισμα πια!!!! Όσοι ποιο πολλοί παράγουν το Ελληνικό νόμισμα και όσοι ποιο πολλοί συναλλάσσονται με το Ελληνικό νόμισμα τόσο μεγαλύτερη αξια δημιουργεί!!!

Δεύτερο βήμα: βάζεις το εμαιλ σου στο http://www.grcoin.gr/
ώστε να ενημερωθείς άμεσα για το πότε ξεκινάμε και να σου δοθούν αναλυτικοτατες οδηγίες πως θα μπορέσεις να παράγεις το δικό σου νόμισμα ,χωρίς ενδιάμεσους,χωρίς τόκους ,χωρίς εφορίες ,χωρίς να μπορεί κανενας στον κόσμο να γνωρίζει τι και πως κοκ!!

Τρίτο βήμα : Κάνεις like στην σελίδα του GRCOIN στο Facebook εδω https://www.facebook.com/pages/GR-COIN/281436698680491
, το like μόνο δεν φτάνει , αφιερώνεις χρόνο και καλείς όλους τους φίλους σου , αφιερώνεις χρόνο και εξηγείς στους φίλους που δεν κατανοούν ! Να θυμάσαι όλοι μαζί χτίζουμε πια έμπρακτα την Ελευθερία μας , χωρίς κανένα χορηγό ,χωρίς κανένα αρχηγό , ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

Αναμένεις το ντοκιμαντέρ μας που ανακοινώνει την δημιουργία του Ελληνικού νομίσματος αντίστασης που σύντομα θα σηκώσουμε ! Το προωθείς και αυτό σε όλους τους συνελληνες ! Δες ένα μικρο τρέιλερ ...

Ότι μα ότι και αν έχεις σαν απορία ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ....είμαστε χρόνια στον αγώνα ,τον πραγματικό αγώνα να ελευθερωθούμε , αν λοιπόν σκέφθηκες κάτι που δεν μπορείς να λύσεις τότε οι πιθανότητες να το έχουμε ήδη λύσει είναι τεράστιες ,για αυτό όχι απόψεις ,οχι επιφάνεια που διευκολύνει την υπεροντοτητα πληροφορίας ...αν δεν μπορείς να το σκεφθείς ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ !

Stranger ...Προσωπικά πλέον μπορώ να διακρίνω εύκολα ποιος είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και ποιος όχι! Αμ επος αμ εργον!

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ,ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΠΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ .....ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ!

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου