Κατά το διάγγελμα προς τον λαό των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στην Ουκρανία μετά και τα τελευταία τεκταινόμενα στην Κριμαία και το ντόμινο των εξελίξεων που επιφέρει το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος στη χερσόνησο.

O πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε στη σύντομη δήλωσή του ότι «το δημοψήφισμα αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου», επισημαίνοντας ότι «η διεθνής κοινότητα είναι ενωμένη στο θέμα της Ουκρανίας». Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχει ακόμη χώρος για να σημειωθεί διπλωματική λύση. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμπαρίστανται στον λαό της Ουκρανίας και στο δικαίωμά τους να καθορίσουν το δικό τους πεπρωμένο» δήλωσε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε σαφές στη Ρωσία ότι περαιτέρω προκλήσεις δεν θα επιφέρουν τίποτε περισσότερο από την επιπλέον απομόνωση της Ρωσίας». Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε επίσης «τη σοβαρή δέσμευση» του ΝΑΤΟ στην κοινή άμυνα των μελών του.

zougla.gr

Σχόλιο : Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος :

Δεν μου λές ρε Ομπάμια ; Γιατί δεν σε βλέπω τόσο αποφασισμένο και βροντερό για την αντίστοιχη περίπτωση της Αδελφής μας Κύπρου ή για τα Ίμια ;

Έλα μεταξύ μας , Δεν συμφέρει να ξεγκριζάρει το Αιγαίο και η κατεχόμενη έκταση της Κύπρου να ξαναγίνει Ελληνική έτσι ;

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου