Πλήρωσε ομως 270,000 δολάρια στην γυναικα του, ενω η Σαουδική Αραβία πληρώνει εκατομμύρια στις “ανθρωπιστικές οργανώσεις” του απατεώνα Σορος για να βλεπουν μονο τα “εγκλήματα” κατά ισλαμιστών.

Ο μουφτής Φαιαντ Αλ Γκαμντί είχε βασανίσει, βιάσει και σκοτώσει την 5χρονη κόρη του “επειδη ειχε αμφιβολίες για την παρθενία” της. Το “δικαστηριο” των απορριμμάτων της ανθρωποτητας ειχε πειστεί και αρχικά τον ειχε αφήσει ελεύθερο! Μετά την κατακραυγή (που στοίχισε την ζωη και σ’ έναν ακτιβιστή) τον εβαλαν μεσα για τα ματια του κόσμου, αλλά εχθές τον αμόλυσαν! Σε απόλυτη σιωπή!!

Ολα αυτα βεβαίως νόμιμα. Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ο πατερας δεν εκτελείται εάν σκοτώσει τα παιδιά του, ενω εάν η άτυχη ψυχούλα ηταν αρσενική, θα έπρεπε να πληρώσει τα διπλά.

Το σκουλήκι μαλιστα ειναι τηλεπερσόνα στην Σαουδική Αραβία, αφου εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές διδάσκοντας τον λόγο του αλλαχ.

Αυτα τα κτήνη χρηματοδοτούν τα ισχυρότερα λόμπις στην Δύση για να προκαλουν τις σφαγες σε όσους απειλούν την παντοδυναμία τους…

Διαδηλώστε τώρα για το δικαίωμα του μητσου να παντρεύεται την μελιτζανοσαλατα.

Η φρικτή ειδηση οπως την είχε αποκαλύψει το Ολυμπία πέρυσι :

“Ευσεβής ισλαμιστής” βίασε, βασάνισε και σκότωσε πεντάχρονο κορίτσι. Αφέθηκε ελέυθερος.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου