Ο Mehran Tavakoli KESHE, Ο πυρηνικός επιστήμονας που έχει πετύχει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Ο κ. KESHE έχει αποστείλει σε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις του κόσμου ένα USB Stick με όλο το data για την παραγωγή δωρεάν ενέργειας. Ο τέως βασιλιάς του Βελγίου απείλησε με βασανιστήρια και θάνατο, αυτόν και την οικογένεια του. μετά από αυτο, ο κ. KESHE, για να μην αποσιωπηθεί αυτή η εξέλιξη της ελεύθερης ενέργειας, έχει αποστείλει το USB Stick σε πάρα πολλά Βlogs, και αυτή τη στιγμή η μισή υφήλιος κατεβάζει αυτό το DATA, ώστε να είναι αδύνατο για την cabal να το εντοπίσει.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ!

Το περιεχόμενο του USB stick της Τεχνολογίας Keshe από το 2012 έχει κυκλοφορήσει δημόσια από την Ταϊβανέζικη ομάδα KF. Έχουμε ενημερωθεί από την Ταϊβανέζικη ομάδα του Ιδρύματος Keshe , σύμφωνα με το αίτημά μας, ότι έχουν κυκλοφορήσει σήμερα, όλα τα περιεχόμενα του USB stick που είχε δοθεί στις κυβερνήσεις του κόσμου το 2012 και το οποίο τους δόθηκε από την κυβέρνησή τους.

Το περιεχόμενο του stick USB κυκλοφόρησε σε επιλεγμένα άτομα σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την επιθυμία μας ώστε να μην μπορεί να αποκλειστεί από τους άλλους. Από σήμερα η γνώση για την παραγωγή δωρεάν τροφής, δωρεάν συστημάτων υγείας , υλικών και ενέργειας παραδίδεται πλήρως στην ανθρώπινη φυλή, άνευ όρων ως δώρο από μας προς την ανθρωπότητα. Ελπίζουμε τώρα, αυτό να σταματήσει όλους τους πολέμους και τις συγκρούσεις, καθώς τώρα θα έχετε τα μέσα για να δημιουργήσετε αρκετή τροφή, ενέργεια, κίνηση, όλα τα υλικά και να κρατήσετε τον άνθρωπο υγιή μέσα από τις πατέντες για την υγεία που κυκλοφορούν οπουδήποτε στο σύμπαν, και είναι κάτι το οποίο δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ πριν.

Τώρα δεν θα είμαστε πλέον η μόνη ομάδα ή οργάνωση, η οποία μέσω απλών συστημάτων μπορεί να σώσει τη ζωή του ανθρώπου από οποιαδήποτε ασθένεια σε αυτόν τον πλανήτη . Τώρα μπορείτε να βοηθηθείτε με όλες σας τις ιατρικές, τα τρόφιμα, τα υλικά, την κίνηση και την ενέργεια που μπορεί να χρειαστείτε μέσω της ανάπτυξης αυτών των απλών συστημάτων. Η αποστολή μας εξετελέσθη.

Μέσα από εργαστήρια μας θα σας διδάξουμε όλες τις μεθόδους της παραγωγής και χρήσης όλων των συστημάτων. Τώρα το πρόγραμμα για την υγεία του Ιδρύματος μέσω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που δεν έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν, με τη δημόσια ελεύθερη διακίνηση του περιεχομένου stick USB από την κυβέρνηση της Ταϊβάν, γίνεται πνευματικό δικαίωμα όλης της ανθρωπότητας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση της Ταϊβάν και την εντιμότητα της ομάδας του ιδρύματος Keshe σε αυτή τη χώρα για την ανταλλαγή των πληροφοριών τους με την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Αυτός ο σύνδεσμος έχει δοθεί από την Ταϊβανέζικη ομάδα του ιδρύματος Κeshe για το σύνολο του περιεχομένου του USB stick.

Nέο LINK που παρέχεται από το Ίδρυμα Keshe της Ταϊβάν για να αντικαταστήσει το παλιό

KESHE FOUNDATION USB-stick

Τα δεδομένα μπορούν να ανοίξουν από WinRAR ή Win ZIP.

Σας συμβουλεύουμε να διαδώσετε αυτά τα έγγραφα όσο πιο γρήγορα μπορείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και ομάδες , ώστε όλη η ανθρώπινη φυλή να ξεκινήσει το νέο κύκλο των εξελίξεων με ίσες ευκαιρίες.

Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μας σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να βρείτε την ειρήνη και την ευημερία με αυτή την αποκάλυψη. Παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι τα έγγραφα αυτά φέρουν το χαρτί της συνθήκη της παγκόσμιας ειρήνης, Εγγραφείτε σε αυτό, ώστε ποτέ να μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα γνώση για να βλάψετε κανέναν και για να χρησιμοποιήσετε τις τεχνολογίες πληροφόρησης μέσω αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και μπλε εκτυπώσεων και ό,τι προκύπτει από αυτές, για την ειρήνη και ευημερία της ανθρώπινης φυλής-και εκείνων που βρίσκονται πέρα από τα όρια αυτού του πλανήτη.

M T Keshe

KESHE FOUNDATION

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ DATA

KESHE FOUNDATION USB-stick

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς, το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook με LIKE ΕΔΩ

1 comments:

  1. Παιδιά ο σύνδεσμος για το κατέβασμα του DATA δεν λειτουργεί...
    Άν κατά τύχη κάποιος πρόλαβε και το κατέβασε, παρακαλώ να ενημερώσει όλον τον κόσμο, και να το αποστείλει με @μέιλ, σε όλους...
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου