Είδα ακόμα ένα videaki της υπουργαρας μας , και έμεινα με το στομα ανοικτό για τους βαθυστόχαστους συλλογισμούς του και τον τρόπο να αποδεικνύει την αλήθεια ....η μάλλον καλύτερα να μπορει να γνωρίζει το μέλλον μέσω στενής παρακολούθησις του παρελθόντος!

Τώρα με το σκεπτικό της υπουργαρας μπορώ να σκεφτώ ότι εφ όσων η γυναίκα του γείτονα τον κεράτωσε γιατί δεν της έδινε σημασία λόγω άγχους επειδή τον άνθρωπο τον έδιωξαν από την δουλειά του θα συμβεί και σε μένα το ίδιο αν αγχωθω και εγώ...για αυτό είμαι όλο μέσα στα χαμόγελα ..όσο και να φοβάμαι.!!

Από την άλλη αν πετύχω καμία ομορφούλα παντρεμένη ρωτάω πλέον αμέσως αν πηγαίνει καλά ο σύζυγος στην εργασία του! ....Αλήθεια ρε αδερφέ συνελληνα ...πες μου αλήθεια ...αυτό το μυαλό σου δίνει εσένα την δύναμη και την πίστη να μπορείς αύριο να συνεχίζεις με όραμα;

Είναι απίστευτο το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο της κατινιας τους....είναι απίστευτο το πόσο βλάκα σε έχουν περάσει ...Σκέψου το ...ιδίως αν η γυναίκα σου ..τώρα τελευταία γυρνάει από το κομμωτήριο χαρούμενη!!

Επίπεδο iq το ραδίκι δεν πιάνει μια....!!

stranger

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα ... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook Κάνωντας LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου