ΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ. “ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”

Η Ευρωπαική ένωση έχει δώσει εντολή να απελαύνονται οι Ρώσοι αξιωματούχοι…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, που προέρχονται από αρχές ασφαλείας , κρίνουν τους Ρώσους που έρχονται Ελλάδα “Persona non grata” , τους συλλαμβάνουν στο αεροδρόμιο και τους απελαύνουν όλους.

Στην Κατεχάκη σήμερα, δώσανε εντολή τηλεφωνικώς να περάσουν στο σύστημα όλους τους αξιωματούχους της Κριμαίας ως ανεπιθύμητους στην Ελλάδα , ήτοι να τους συλλαμβάνουν και να τους απελαύνουν σε περίπτωση που βρεθούν στην χώρα μας.

Μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί αντέδρασαν ως προς την τηλεφωνική εντολή μιας και δεν τους εχει αποσταλεί καποιο επίσημο εγγραφο το οποιο αναφέρει τους λόγους. Πατά ταύτα η διαδικασία έγινε. Η πληροφορία που σας μεταφέρει το makeleio.gr είναι απολύτως διασταυρωμένη. Το ερώτημα είναι : Τι γίνεται με αυτούς που είναι ήδη στην Ελλάδα; Τους διώχνουν και αυτούς; Με λίγα λόγια όπως αντιλαμβάνεστε η Ελλάδα πάει να ανοίξει πόλεμο με τη Ρωσία. Και δεν τους στηρίξαμε και θα ανοίξουμε πόλεμο με τους Ρώσους.

ΠΗΓΗ

Η Γνώση είναι καλό να Διαδίδεται για να γίνεται Ιδέα... Κοινοποίησε την Προσπάθεια μας...

Για να είστε ενημερωμένοι συνεχώς, το Πολεμικό Ημερολόγιο και στο Facebook με LIKE ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου